Βρε φίλε, πως τρύπωσες εκεί μέσα;

BUZZLIFE /PEOPLE

Το πώς κατάφερε ο μικρός μπόμπιράς να τρυπώσει στο μηχάνημα, παραμένει άγνωστό. Η φωτογραφία έκανε ήδη τον γύρο του διαδικτύου

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση μητέρας στο facebook, της φωτογραφίας του μικρού γιου της, που είχε εγκλωβιστεί σε μηχάνημα παιχνιδιού σε παιχνιδότοπο στην Λεμεσό. Το πώς κατάφερε ο μικρός μπόμπιράς να τρυπώσει στο μηχάνημα, παραμένει άγνωστό. Η φωτογραφία έκανε ήδη τον γύρο του διαδικτύου, ξεπερνώντας τα στενά όρια της Κύπρου και έγινε viral, συγκεντρώνοντας δεκάδες σχόλια.

Ένα από τα χιουμοριστικά σχόλια που γράφτηκαν από χρήστη του διαδικτύου, απευθυνόμενος προς την μητέρα, είναι ότι «πρέπει να χάλασε πολλά κέρματα για να τον βγάλει από το μηχάνημα, εννοώντας με τον γάντζο». Πέραν από του χιούμορ για το πώς κατάφερε ο μικρός να τρυπώσει στο μηχάνημα και πως βγήκε από αυτό, τίθενται επί τάπητος σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια τέτοιων παιχνιδιών σε παιδότοπους και άλλους χώρους όπου συχνάζουν μικρά παιδιά. Ευτυχώς στην προκειμένη περίπτωση, η περιπέτεια του μικρού, είχε αίσιο τέλος.

ΧΡΙΣ. ΝΕΣ.


Επιστροφή
στην αρχή