Βραβεία καλών πρακτικών για την ισότητα των φύλων στον εργασιακό χώρο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Έξι νέες επιχειρήσεις, βραβεύθηκαν στην 4η τελετή απονομής των σχετικών βραβείων από την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων,

Έξι νέες επιχειρήσεις που μετουσιώνουν το στόχο του θεσμού του Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων σε πράξη για την εφαρμογή καλών πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο εργασιακό περιβάλλον "και αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι προσπάθειες όλων μας έχουν αποτέλεσμα", βραβεύθηκαν στην 4η τελετή απονομής των σχετικών βραβείων με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου να εύχεται όπως "συνεχίσετε να εργάζεστε με τον ίδιο ζήλο για τη διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος απαλλαγμένου από κάθε είδους διάκριση".

Στο χαιρετισμό της η κ. Αιμιλιανίδου ανέφερε ότι η δράση και το έργο του Φορέα Πιστοποίησης απέδειξε αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας του ότι παράγει πολύ θετικά αποτελέσματα και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

"Είμαι σίγουρη ότι περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και θα επιδιώξουν να πιστοποιηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο", είπε. Οφείλουμε,κατέληξε, όλοι μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με πλήρη αφοσίωση και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για τη δημιουργία μιας κοινωνίας απαλλαγμένη από τις ανισότητες.

ΚΥΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή