Βραβεύτηκαν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελετή βράβευσης μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου

Τελετή βράβευσης μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Πανεπιστήμιου Κύπρου, η τελετή απονομής των βραβείων στους πρωτεύσαντες φοιτητές της ακαδημαϊκής χρονιάς 2017-2018 του Αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ Πλήρους Φοίτησης,  του Αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης, και του Ελληνόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης. Βραβεύθηκε επίσης η ομάδα φοιτητών MBA που εκπόνησε την καλύτερη Εφαρμοσμένη Επιχειρηματική Μελέτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος  Χριστοφίδης, και ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Καθηγητής Ανδρέας Χαρίτου.  Εκ μέρους των φοιτητών και φοιτητριών του Προγράμματος ΜΒΑ, χαιρετισμό απηύθυνε ο κος Νικόλας Κούρτης, πρωτεύσαντας φοιτητής του Αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης.

 Τα βραβεία απένειμε ο Συν-διευθυντής του Προγράμματος ΜΒΑ, Καθηγητής Ηρακλής Βλαδιμήρου, ως εξής:

  • Βραβείο Coca-Cola Hellenic–Αφοί Λανίτης, ύψους €1,000, στον Αντώνη Νεοφύτου, για την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Αγγλόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ Πλήρους Φοίτησης 2017-2018.
  • Βραβείο Vassos Eliades Ltd, ύψους €1,000,  στoν Νικόλα Κούρτη, για την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Αγγλόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης 2016-2018.
  • Βραβείο Laiko Cosmos Trading Ltd, ύψους €1,000, στην Ειρήνη Χατζησάββα, για την καλύτερη ακαδημαϊκή επίδοση στο Ελληνόφωνο Πρόγραμμα ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης 2016-2018.
  • Βραβείο Coca-Cola Hellenic–Αφοί Λανίτης, ύψους €1,000, στoυς Έλενα Ιωάννου, Γιώργο Κυριάκου, Αικατερίνη Λιασίδου και Στέλλα Νικολαΐδου, για την εκπόνηση της καλύτερης Εφαρμοσμένης Επιχειρηματικής Μελέτης 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22893600.


Επιστροφή
στην αρχή