Βόλεϊ: Την Τρίτη οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α' Κατηγορίας Ανδρών αρχίζει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, ενώ θα προηγηθεί στις 5 Οκτωβρίου ο αγώνας του Super Cup

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο η κλήρωση των πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.

Στο πρωτάθλημα Ανδρών συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά οι ομάδες: ΑΕ Καραβά, Αναγέννηση Δερ., Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Εθνικός Λ., Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια και Παφιακός.

Στο πρωτάθλημα Γυναικών συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά οι ομάδες: Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ, Αναγέννηση Δερ., Ανόρθωση, Απόλλων, ΘΟΙ Αυγόρου, Ολυμπιάδα Ν. και Παφιακός.

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ  Α Κατηγορίας Ανδρών αρχίζει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, ενώ θα προηγηθεί στις 5 Οκτωβρίου ο αγώνας του Σούπερ – Καπ μεταξύ του πρωταθλητή «Korantina Homes» Παφιακού και της κυπελλούχου  Ομόνοιας στην αίθουσα «Κίτιον» στη Λάρνακα.

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών Θα αρχίσει την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 ενώ το Σούπερ Καπ μεταξύ της πρωταθλήτριας Ανόρθωσης και της Κυπελλούχου Τεχνοοικία ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2018 στο «Λευκόθεο» Αθλητικό Κέντρο στη Λευκωσία.


Επιστροφή
στην αρχή