Με ποιον τρόπο θα αποχωρήσει η «Μαρίνα» από τη «Μουρμούρα»;

BUZZLIFE /PEOPLE

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Παντού» αναφέρθηκε στον χωρισμό της Μαρίνας με τον Ηλία στα νέα επεισόδια της Μουρμούρας

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σειρά με το τέλος της πέμπτης σεζόν και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε στην εκπομπή Alpha Παντού, τον τρόπο που θα χωρίσει η “Μαρίνα” με τον “Ηλία” στα νέα επεισόδια.

Δ. Λαμπρογιάννη: Τι είπε για την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα»

«Πάμε για έκτη σεζόν. Γύρω στα 370 επεισόδια. Έχουμε πολλές εκπλήξεις. Χωρίζει ο Ηλίας με τη Μαρίνα! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες! Ο Ηλίας θα πάρει απόσπαση και θα πάει στον Πύργο και η νύφη θα της ζητήσει να κάνει baby sitting στην Ισπανία γιατί αυτή και η μητέρα της δουλεύουν. Και πολύ λογικά η Μαρίνα δε θα δεχθεί να πάει στην Ισπανία και θα φύγει στο Ντουμπάι γιατί της έγινε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Της δόθηκε μία πολύ καλή θέση και αποφασίζει να πάει εκεί. Χωρίζουν αλλά πάντα θα αγαπά ο ένας τον άλλον, ανεξάρτητα αν θα επακολουθήσουν χωριστούς δρόμους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Μια επίκαιρη σκηνή... ανάμεσα στο ζευγάρι


Επιστροφή
στην αρχή