Βινίσιους υπό προϋποθέσεις στην ΑΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ήδη η ΑΕΛ έχει ανοίξει για τα καλά το δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tρίτης 31/7)

Από τη στιγμή που η απάντηση από τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο από το εξωτερικό, o oποίος αγωνίζεται ως ανασταλτικός χαφ καθυστερεί, οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού κινούνται προς άλλες κατευθύνσεις. Μια από αυτές είναι και η περίπτωση Βινίσιους, εάν και εφόσον ο Βραζιλιάνος μέσος μπορέσει να πάρει το χαρτί ελευθέρας από τον ΑΠΟΕΛ, αφού ως γνωστόν δεν υπολογίζεται από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας. Είναι μία γνώριμη επιλογή για τη μεσαία γραμμή, ένας παίκτης με αρκετή εμπειρία, ικανότητα, ποιότητα και ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ δεν λέει «όχι» για να τον βάλει στο «οπλοστάσιό» του. Φτάνει όμως να προκύψει οριστική εξέλιξη του Βινίσιους με τον ΑΠΟΕΛ, να τεθεί και επίσημα εκτός πλάνων και να πάρει την ελευθέρα του, για να μπορέσει στη συνέχεια να συμφωνήσει με την ΑΕΛ ο Βραζιλιάνος μέσος για να γίνει έτσι κάτοικος Λεμεσού.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ήδη η ΑΕΛ έχει ανοίξει για τα καλά το δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου.

Την περσινή χρονιά ο Βινίσιους έπαιξε σε εφτά αγώνες στην Κύπρο και 12 στην Ευρώπη, πριν πάει σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα.

Πλήρης ικανοποίηση

Την ίδια ώρα που εκκρεμεί η απόκτηση ανασταλτικού χαφ, η ΑΕΛ συνεχίζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο Πράβετς της Βουλγαρίας μέσα σε ιδανικές συνθήκες. Τόσο οι καιρικές στη Βουλγαρία, όσο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, με τον τεχνικό ηγέτη της λεμεσιανής ομάδας να παρουσιάζεται ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής δουλειά που έχει γίνει,


Επιστροφή
στην αρχή