Βινίσιους: «Έχω πετύχει πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Βινίσιους Ολιβέιρα Φράνκο αναπολεί τα όσα έζησε τα τελευταία 5 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ

Με ανάρτησή του στα ΜΚΔ ο Βινίσιους αναπολεί τα όσα έζησε στον ΑΠΟΕΛ και κάνει έναν απολογισμό συνοψίζοντας όλα αυτά που «πήρε» και «έδωσε» στον Αρχάγγελο.

Ο Βραζιλιάνος ευχαρίστησε όλους όσους έχει συνεργαστεί μαζί τους και τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι τον έχουν κάνει οπαδό τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Βινίσιους:

 

«Πέντε χρόνια επιτυχιών σε αυτή τη σπουδαία ομάδα όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ έχουν φτάσει στο τέλος τους, εκεί όπου πέτυχα πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν ακόμη και στα καλύτερα μου όνειρα.

Δεν μιλάω μόνο για τα πέντε πρωταθλήατα, τα δύο κύπελλα, τις δύο φορές στους ομίλους του Champions League, τις τρεις φορές στους ομίλους του Europa League και το ένα Super Cup, αλλά κέρδισα πολλούς φίλους, που ήταν το πιο σημαντικό για μένα.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε ετών έχουν περάσει από τον ΑΠΟΕΛ και που έχω την ευχαρίστηση πλέον να γνωρίζω. Διευθυντές, προπονητές, παίκτες, υπαλλήλους και τους απίστευτους οπαδούς που τους τελευταίους μήνες μου παρείχαν πολλή υποστήριξη, σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά.

Εδώ υπάρχει ένα αίσθημα λύπης, αλλά το καθήκον μου ολοκληρώθηκε σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Έχουν κατακτήσει έναν οπαδό και εύχομαι τα καλύτερα στον ΑΠΟΕΛ».

 


Επιστροφή
στην αρχή