Βερολίνο 2018: Το δεύτερο εμπόδιο απέκλεισε τον Τραΐκοβιτς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΤΙΒΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο αθλητής μας να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, καθώς του στοίχισε η επαφή με το δεύτερο εμπόδιο

Δεν τα κατάφερε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου.

Ο αθλητής μας, 7ος στο Ρίο το 2016 και 5ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του ίδιου έτους, συμμετείχε στη δεύτερη ημιτελική σειρά (από τις τρεις) στα 110 μέτρα εμπόδια, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, με χρόνο 13.57.

Την πρόκριση στον τελικό παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε μίας από τις τρεις σειρές καθώς και οι δύο με τον καλύτερο χρόνο από τους υπόλοιπους.

Ο τρίτος και ο τέταρτος της πρώτης σειράς (όπως και ο τρίτος της δεύτερης) είχαν καλύτερο χρόνο από τον Τραΐκοβιτς, επομένως ο αθλητής μας έχει αποκλειστεί ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων της τελευταίας ημιτελικής σειράς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τραΐκοβιτς εκκίνησε καλά, όμως η επαφή που είχε με το δεύτερο εμπόδιο τον κράτησε πίσω και, παρότι στα τελευταία μέτρα ανέβηκε θέσεις, δεν κατάφερε να πετύχει χρόνο που θα του έδινε την πρόκριση στον τελικό.

ΝΕΟΤΕΡΟ (20:30)

Με την ολοκλήρωση της τρίτης και τελευταίας ημιτελικής σειράς, ο Μίλαν Τραΐκοβιτς (13.57) έχει τη 15η επίδοση από τους 23 αθλητές που έτρεξαν (ακυρώθηκε ένας).

Η πρόκριση στον τελικό κρίθηκε στα 13.45.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών στα 110 μέτρα εμπόδια:


Επιστροφή
στην αρχή