Τζ. Γαϊτανοπούλου: Ο κρυφός γάμος και η επιστροφή 16 χρόνια μετά-WebTV

WEB TV /ST0RIES

Στο σανίδι ανεβαίνει μετά από 16 χρόνια η Τζένη Γαϊτανοπούλου. Περιγράφει τον κρυφό της γάμο με τον Εύη Γαβριηλίδη και τη μεγάλη πορεία της στο θέατρο

Ξανά στο σανίδι μετά από 16 χρόνια απουσίας ανέβηκε η Τζένη Γαϊτανοπούλου για την παράσταση «Κλυταιμνήστρα ή το έγκλημα» στο θέατρο Δέντρο. Η μεγάλη κυρία του θεάτρου μιλά στην εκπομπή «Stories» του WebTV του «Π» για αυτή την απόφαση, και δηλώνει ότι αυτή είναι μάλλον η τελευταία της δουλειά. Αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης, το οποίο καθιστά την ανάγνωση των κειμένων εξαιρετικά δύσκολη και εξηγεί πώς σκηνοθετικά έγινε παραγωγική εκμετάλλευση αυτής της δυσκολίας επί σκηνής.

Η κυρία Γαϊτανοπούλου ξεδιπλώνει τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια στην Παλαιστίνη, τη μεγάλη πορεία της στο θέατρο, την φοίτηση στο θέατρο τέχνης του Καρόλου Κουν, αλλά και τον μεγάλο της έρωτα με τον σκηνοθέτη Εύη Γαβριηλίδη.

Ο Εύης Γαβριηλίδης και η Τζένη Γαϊτανοπούλου παντρεύτηκαν κρυφά από όλους. Ούτε η ίδια δεν γνώριζε ότι θα παντρεύονταν μέχρι που μπήκε στην εκκλησία. Το πώς, το περιγράφει στο βίντεο που ακολουθεί.

 


Επιστροφή
στην αρχή