Σε ποια σελίδα Νικόλα για την Ομοσπονδία;

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τον γύρο του facebook κάνει η «ανάκριση» του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου από τον δημοσιογράφο Χρίστο Γεωργίου.

Τον γύρο του facebook κάνει τις τελευταίες ώρες η «ανάκριση» του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου από τον δημοσιογράφο Χρίστο Γεωργίου για το κατά πόσον ο ίδιος αλλά και τα κόμματα που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, αποδέχονται την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία ως βάση για λύση του Κυπριακού. 

Στο εν λόγω απόσπασμα ο Νικόλας Παπαδόπουλος ερωτηθείς σχετικά με το κατά πόσον αποδέχεται την συμφωνία της 8ης Ιουλίου απαντά καταφατικά. Στο σημείο εκείνο τα τρολ του ίντερνετ «πιάνουν δουλειά» και διακόπτοντας την ροή της εκπομπής, προσθέτουν στο βίντεο την λέξη «ψέματα». 

Το μοτίβο αυτό ακολουθεί κάθε απάντηση του Νικόλα Παπαδόπουλο σε σχέση με την ΔΔΟ. Η λέξη ψέματα εμφανίζεται για τελευταία φορά όταν ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξηγεί στον δημοσιογράφο- ο οποίος νωρίτερα του είχε υποδείξει ότι η λέξη ομοσπονδία δεν αναφέρεται πουθενά στην νέα στρατηγική του- ότι η λέξη ομοσπονδία χρησιμοποιείται στην σελίδα 14. 

Όπως είναι φυσικό το βίντεο έγινε viral και στα σχόλια στήθηκε ένα σαρκαστικό, παραπολιτικό γλέντι...

 

 

H σελίδα 14 της Νέας Στρατηγικής 

 


Επιστροφή
στην αρχή