Τρυφωνίδης:Διεκδικεί θέση αναπληρωτή προέδρου ή αντιπροέδρου [ηχητικό]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κ. Τρυφωνίδης θα έβλεπε τον Άγγελο Βότση στη θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΚΟ για να επουλωθούν οι πληγές στο κόμμα.

Έκλεισε ο κύκλος στις επαρχιακές επιτροπές του κόμματος και είναι καιρός να διεκδικήσω θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΚΟ δήλωσε στον ΠΟΛΙΤΗ 107,6 ο Αλέκος Τρυφωνίδης, πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής του ΔΗΚΟ Λευκωσίας.

Ο κ. Τρυφωνίδης είπε ότι προσανατολίζεται για να διεκδικήσει την θέση του αντιπροέδρου ή του αναπληρωτή προέδρου κάτω από κάποιες προϋποθέσεις. Επιβεβαίωσε δε πληροφορίες ότι υποστήριξε την υποψηφιότητα του Άγγελου Βότση για την θέση του αναπληρωτή προέδρου.

Αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν εντός του ΔΗΚΟ είπε ότι είχε μια συνάντηση με τον πρόεδρος του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο κατά την οποία συζητήθηκαν και οι πρόσφατες διαγραφές και αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών.

Κατά τη συζήτηση είπε ο κ. Τρυφωνίδης διεφάνει ότι και ο Παπαδόπουλος θα ευνοούσε επιστροφή στο κόμμα κάποιων από αυτούς που έχουν αποχωρήσει ή διαγραφεί από το Δημοκρατικό Κόμμα.

Ο κ. Τρυφωνίδης κάλεσε τέλος όλους του ΔΗΚΟϊκούς να δουν τη μεγάλη εικόνα και να μην κοιτάζουν κοντόφθαλμα, συμμετέχοντες στις διαδικασίες του καταστατικού και του εκλογικού συνεδρίου του κόμματος.

Ακούστε την παρέμβαση Αλέκου Τρυφωνίδη στην «Πρωινή Επιθεώρηση» του Πολίτη 107,6:


Επιστροφή
στην αρχή