Τρελάθηκε ο πιλότος προς την Ουγγαρία: Φώναζε «φόρτσα ΑΕΚαρα!»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /CHAMPIONS LEAGUE

Φαίνεται πως οι πιλότοι της AEGEAN που υποστηρίζουν την ΑΕΚ, κάνουν... ουρά για τη θέση του κυβερνήτη σε μια από τις πτήσεις τσάρτερ του Δικεφάλου...

Φαίνεται πως οι πιλότοι της AEGEAN που υποστηρίζουν την ΑΕΚ, κάνουν... ουρά για τη θέση του κυβερνήτη σε μια από τις πτήσεις τσάρτερ του Δικεφάλου.

Μετα από εκείνον που στα περσινά ευρωπαϊκά ταξίδια της ομάδας υποδεχόταν με τον ύμνο της ΑΕΚ τους επιβάτες, τώρα προέκυψε νέος... φανατικός Ενωσιτης.

Ο κυβερνήτης της πτήσης προς Βουδαπέστη, κατά την απογείωση έκανε γνωστά τα συναισθήματά του καθώς καλωσόρισε την «... πρωταθλήτρια Ελλάδας και ομάδα της καρδιάς μου» που την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Βίντι για μια θέση στους ομίλους του Champions League.

Περιπου 90 λεπτά αργότερα απευθύνθηκε ξανά στους επιβάτες: «Ξεκινήσαμε την κάθοδο προς Βουδαπέστη. Σε λιγότερο από 34 ώρες θα δώσουμε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της ιστορίας μας. Εκατομμύρια αεκτζηδες σε όλο τον κόσμο είναι μαζί σας. Φόρτσα ΑΕΚαρα».

Λίγο πριν από την προσγείωση, υποδέχθηκε στο πιλοτήριο τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο , γεγονός για το οποίο ενημέρωσε: «Έχουμε τον Πέτρο στο πιλοτήριο, αλλά την προσγείωση θα την κάνω εγώ. Δουλειά του Πέτρου είναι να μας απογειώνει στο γήπεδο!»

Στις 11.43 (12.43 ώρα Ελλάδας) το αεροσκάφος της Aegean που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ πάτησε σε ουγγρικό έδαφος.

Ο πιλότος έδωσε ραντεβού για τα ξημερώματα της Πέμπτης και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος εναντίον της Βίντι, είναι βέβαιο ότι θα εξαντλήσει τον οίστρο του!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή