Τράπεζα Κύπρου: Δάνεια μέσω διαδικτύου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρονικές χρηματοδοτικές λύσεις εισάγει η Τράπεζα Κύπρου μέσω της πλατφόρμας 1bank. Ως κίνητρο παρέχεται χαμηλότερο επιτόκιο.

Ηλεκτρονικές χρηματοδοτικές λύσεις εισάγει η Τράπεζα Κύπρου μέσω της πλατφόρμας 1bank.

Η Τράπεζα Κύπρου, υλοποιώντας την ψηφιακή της στρατηγική δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση ηλεκτρονικά, από υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους, ενώ ως κίνητρο παρέχεται χαμηλότερο επιτόκιο.

«Τα ηλεκτρονικά δάνεια εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος ψηφιακής μεταμόρφωσης και έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά ηλεκτρονικών προϊόντων και υπηρεσιών της Τράπεζας Κύπρου, μεταξύ των οποίων είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία QuickPay, το Antamivi App, τα wareables/tagpay, η υιοθέτηση της ανοικτής τραπεζικής και η επέκταση του ωραρίου της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της 1bank και τα Σαββατοκύριακα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε πρώτη φάση οι έξι ηλεκτρονικές χρηματοδοτικές λύσεις που προσφέρονται είναι: eOverdraft Account, eHousing Loan, Το πρώτο σας σπίτι, Ανακαίνιση της πρώτης κατοικίας, eCar Hire Purchase, eStudent Loan, ePersonal Loan, eCredit Card.

Τα προϊόντα eOverdraft Account, eCar Hire Purchase, eStudent Loan, ePersonal Loan και eCredit Card, προσφέρονται με μείωση 0,25%.στο επιτόκιο.


Επιστροφή
στην αρχή