Τραγωδία Παραμύθας: Ένοχος ο παιδοκτόνος - Στις 27/3 η ποινή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, με το δικαστήριο να ανακοινώνει την ποινή στις 27 του Μάρτη...

Ένοχο έκρινε σήμερα το Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό τον Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους, αναφορικά με τη δολοφονία του 19χρονου γιου του Οδυσσέα στο σπίτι τους στην Παραμύθα.

Ο πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, με το δικαστήριο να ανακοινώνει την ποινή στις 27 Μαρτίου.

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν πατέρας και γιος λογομάχησαν για το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιούσε ο Οδυσσέας προκειμένου να μεταβεί στη στρατιωτική μονάδα όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Ο κατηγορημένος εισήλθε στο υπνοδωμάτιό του και άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο, ενώ όταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος γευμάτιζε στην κουζίνα του σπιτιού βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει, άκουσε τον πάτερα του να λέει «εν θα κάμνετε ό,τι θέλετε, εν να σας παίξω». Απειλή που έκανε πράξη, πυροβολώντας εν ψυχρώ τον 19χρονο στην κοιλιά. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος προσπάθησε να τον αφοπλίσει, ενώ κατά τη διάρκεια της πάλης που ακολούθησε, το όπλο εκπυρσοκρότησε στον αέρα. Όταν ο 23χρονος κατάφερε να αποσπάσει το όπλο από τον πατέρα του, τον έριξε στο έδαφος, τραυματίζοντάς τον με το κοντάκι στο κεφάλι.

Αυτόπτης μάρτυρας και βασικός μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο αδελφός και μεγαλύτερος γιος του κατηγορουμένου, Αλέξανδρος, ο οποίος σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή απάντησε στις αιχμές της υπεράσπισης χωρίς υπεκφυγές, δίνοντας σαφείς και εύλογες διευκρινίσεις.


Επιστροφή
στην αρχή