Τραγική η προπώληση στον Απόλλωνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Δεν προβληματίζονται οι διοικούντες μόνο για τα περιορισμένα έσοδα, αλλά περισσότερο για το ότι η ομάδα θα αγωνιστεί μέσα σε υποτονική ατμόσφαιρα

Τραγικά είναι το νούμερα της προπώλησης των εισιτηρίων για τον μεθαυριανό επαναληπτικό με τη Βασιλεία για τα πλέι οφ του Europa League.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε το μεσημέρι, έχουν διατεθεί μόλις 600 εισιτήρια.

Δεν προβληματίζονται οι διοικούντες μόνο για τα περιορισμένα έσοδα που θα έχουν, αλλά περισσότερο για το ότι η ομάδα θα αγωνιστεί μέσα σε υποτονική ατμόσφαιρα.

Συζητήθηκε στις τάξεις του κόσμου του Απόλλωνα η πρόταση -από τηλεοράσεως- του προέδρου του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη, σε εκείνους τους οπαδούς που είναι ενάντια στην κάρτα φιλάθλου. Τους κάλεσε να βγάλουν κάρτα μόνο για τον ευρωπαικό αγώνα της Πέμπτης με τη Βασιλεία και μετά να την ακυρώσουν! Κάτι που στον Απόλλωνα θεωρούν πως αποδεικνύει ότι υπάρχουν κενά στο σύστημα.

Δυστυχώς για τον προπονητή και τους παίκτες, θα είναι... αποκρουστική η εικόνα των κερκίδων του ΓΣΠ την Πέμπτη το βράδυ. Αν δεν υπήρχε η αντίδραση για την κάρτα οπαδού, θα πήγαιναν τουλάχιστον 6-7 χιλιάδες. Δυστυχώς δεν θα… μυρίζει κρίσιμος ευρωπαικός αγώνας.

Οι ποδοσφαιριστές πάντως είναι αναγκασμένοι να ευθυγραμμιστούν με την πραγματικότητα. Θα δώσουν τα πάντα, για ανατροπή της στενής ήττας με 3-2 στη Βασιλεία, ούτως ώστε να αφήσουν στην Κύπρο το πανάκριβο εισιτήριο για τους ομίλους.

Επιθετικά... με μέτρο ο Απόλλωνας - Οι σκέψεις του Σωφρόνη

Το πρόγραμμα του Απόλλων-Βασιλεία


Επιστροφή
στην αρχή