Τους μίλησε και περιμένει βελτίωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA
Ο Κίκης Φιλίππου είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού - Το μήνυμα που τους έστειλε και οι αλλαγές του Ιβανάουσκας
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 18/3)

 

Στον Εθνικό ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την άσχημη πορεία που είχαν τους τελευταίους μήνες, που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην νιώθει και πολύ άνετα και τους ταρακούνησε ενόψει της συνέχειας. «Είναι στα πόδια σας. Αναμένω αμέσως βελτίωση και επιστροφή στις νίκες για να ανεβάσουμε την ομάδα», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του προέδρου προς τους ποδοσφαιριστές.

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο Δασάκι θα ολοκληρωθεί σήμερα. Ο Βάλντας Ιβανάουσκας προετοίμασε εντατικά την ομάδα του με στόχο να την επαναφέρει στις νίκες μετά από δύο μήνες. Ο Λιθουανός τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του συμπεριλαμβανομένου και του Χατζηβασίλη που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Θα υπάρξουν αλλαγές στον αυριανό αγώνα. Ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ ενδέχεται να επανέλθει στην εστία του Εθνικού. Στα τελευταία παιχνίδια αγωνιζόταν ο Πρότσιεκ. Οι Κατσιαράβα και Ζελάγια που μετρούν από 13 γκολ έχουν στόχο τα δίχτυα της Νέας Σαλαμίνας και αποτελούν τα μεγάλα ατού του Ιβανάουσκας και στον αυριανό αγώνα.

Ο Εθνικός στα τελευταία δύο παιχνίδια με Άρη και Καρμιώτισσα δέχθηκε οκτώ γκολ και για να κερδίσει τη Σαλαμίνα θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ αλλαγμένος. Αύριο ο Εθνικός θα στηριχθεί στη μεγάλη δύναμή του που είναι η έδρα του.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να συνεχίσει στον δρόμο του 2014/15

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ, 10:55 (τελευταία ενημέρωση 10:55)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσέλαβε επιστημονικό συνεργάτη και διατροφολόγο η Ομόνοια

Πολίτης Sports, 10:40 (τελευταία ενημέρωση 10:40)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοίγει τις πόρτες στις ιδιωτικές ακαδημίες η ΚΟΠ (υπό όρο)

Πολίτης Sports, 10:28 (τελευταία ενημέρωση 10:28)

Επιστροφή
στην αρχή