Τούμπα MegaOne: Πρωινή Αλεξία, απογευματινή Ευριπίδου

BUZZLIFE /ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα ποσοστά των εκπομπών του MegaOne το οποίο ξεκινά τις μετακινήσεις προγραμμάτων για να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα.

Σε κάθετη πτώση βρίσκονται τα ποσοστά τηλεθέασης του MegaOne, το οποίο ψάχνει εναγωνίως λύση για να ανεβάσει τα ποσοστά του. Στον Αρχάγγελο τρέχουν πανικόβλητοι τις τελευταίες εβδομάδες, συζητώντας ενδεχόμενες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο τους εγκατέλειψε! Εδώ και μέρες το κανάλι έχασε τη δεύτερη θέση της τηλεθέασης από το ΡΙΚ1 στο σύνολο του κοινού, ενώ χειρότερα είναι τα πράγματα στο λεγόμενο δυναμικό κοινό, αφού ο Alpha βρίσκεται σταθερά πάνω από το κανάλι του Αρχαγγέλου.

 

Σήμερα το πρωί, το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει πρώτα με τις αλλαγές που θα προκαλέσουν ντόρο και μετά να αλλάξουν θέσεις στα προγράμματα που προβάλλονται στο λεγόμενο prime time (τις ζώνες υψηλής τηλεθέασης). Έτσι, αποφάσισαν να φέρουν αλλαγές στις δύο ψυχαγωγικές εκπομπές αλλάζοντας απλώς θέσεις στις παρουσιάστριες. Από τη Δευτέρα 07/11 η Αλεξία Αναστασίου θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού μαζί με τον Μιχάλη Σοφοκλέους, ενώ η Κωνσταντίνα Ευριπίδου θα πάρει τη θέση της το απόγευμα στην εκπομπή «Όλα για σένα».

 

Στο μεταξύ, στην επικίνδυνη ζώνη του καναλιού βρίσκονται και οι σειρές του καναλιού «Ζωή μου» και «9 μήνες», οι οποίες βλέπουν πλέον μονοψήφια στα ποσοστά τους, ενώ καθίζηση έχουν πάθει και τα ποσοστά της σατιρικής εκπομπής «Fakate tous». Έτσι, σύντομα αναμένονται αποφάσεις για αλλαγές στις ώρες και αυτών των προγραμμάτων, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί ακόμη κάποια οριστική απόφαση.


Επιστροφή
στην αρχή