Το στοίχημα αποφασίζει...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΤΗΛΕΣ
.

Σωστό ή λάθος, η ουσία είναι μια. Για πρώτη φορά πρωτοτυπήσαμε παγκόσμια κι αναβάλλουμε αγώνες λόγω έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας!

 

Τέτοιο πράγμα μόνο στην Κύπρο συμβαίνει, και ίσως αποτελεί ένα πείραμα για την ίδια τη FIFA. Αν το πείραμα πετύχει, τότε δεν αποκλείεται η Παγκόσμια Ομοσπονδία να έρθει να το εφαρμόσει σε όλες τις χώρες μέλη της, απονέμοντας και τα εύσημα στην κυπριακή ομοσπονδία που το εφάρμοσε πρώτη!

 

Το θέμα, βέβαια, είναι αν θα μας πει κανένας μπράβο ή αν θα γελούν μαζί μας οι ξένοι. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι κι εύκολο πράγμα να εξαρτώνται οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις από το στοίχημα!

 

Μετά το Ένωση-Ερμής, χθες είχαμε νέα αναστάτωση. Οι παίκτες έριξαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για το ’ρης - Εθνικός, ποντάροντας τα μεγάλα ποσά υπέρ της νίκης για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

 

Με λίγα λόγια, τα σαΐνια της εταιρείας μυρίστηκαν «χιλλέ» και πήραν τηλέφωνο την ΚΟΠ, η οποία και προχώρησε αμέσως στην αναβολή του. Και να σκεφτείτε ότι ο αγώνας ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ θα γίνει σήμερα Πέμπτη και όχι χθες, γιατί στο Τσίρειο έπαιζε ο ’ρης με τον Εθνικό...

 

Τέλος πάντων, έχω την εντύπωση ότι κάτι πάει λάθος και δεν αποκλείεται στο τέλος να πέσει πολύ γέλιο... Αν είναι να αποφασίζει το στοίχημα πότε παίζεται ένας αγώνας και πότε δεν παίζεται, τότε σύντομα να αναμένετε μεγάλες πλάκες. ’λλωστε είναι γνωστή η εξυπνάδα του Κύπριου, οπόταν μείνετε στη γραμμή σας και θα δείτε...


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισχυρή παρουσία της Stoiximan Running Team στον Μαραθώνιο Λάρνακας

Πολίτης Sports, 16:55 (τελευταία ενημέρωση 16:55)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολύμβηση: Έλαμψαν Γκολομέεβ και Καραντάκου - 7 παγκύπριες επιδόσεις

Πολίτης Sports, 16:40 (τελευταία ενημέρωση 16:40)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μονίμως «προσφυγοποιημένοι» στην Αλκή

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ, 16:25 (τελευταία ενημέρωση 16:25)

Επιστροφή
στην αρχή