Το ΡΙΚ έκραξε τους ιδιώτες για το lifestyle (αλλά πήρε τον Πούμπουρα)

BUZZLIFE /ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η καθημερινή σαπουνόπερα με τίτλο «Όσα δεν ξέρεις» δεσπόζει του προγράμματος του ΡΙΚ, του οποίου ο βασικός κορμός συνεχίζει από πέρσι.

Μπορεί το ΡΙΚ να ξεκίνησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του, ωστόσο μόλις χθες το παρουσίασαν σε δημοσιογράφους και διαφημιστές. Και σε αυτή την παρουσίαση φρόντισαν να… ρίξουν καρφιά για τα ιδιωτικά κανάλια, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά τους το ΡΙΚ παράγει ποιοτικό πρόγραμμα και οι ιδιώτες fake lifestyle και κονσέρβες! Σαν να λέμε… Ιστορίες του χωρκού!   

Σε ομιλία του στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Θανάσης Τσώκος σημείωσε ότι όσον αφορά τη νέα τηλεοπτική περίοδο στόχος είναι να συνεχίσει το ΡΙΚ να παραμένει πιστό στο τρίπτυχο: Ψυχαγωγία – Πολιτισμός – Ενημέρωση. Παράλληλα δε, είπε πως στόχος είναι να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, «κόντρα στο fake Life Style, την εικονική πραγματικότητα, τις κονσέρβες εκπομπές και τα μεγάλα μεταγραφικά πακέτα».

 Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, μπήκαν στο στούντιο οι ηθοποιοί της σαπουνόπερας «Όσα δεν ξέρεις», ένα από τα «μεγάλα μεταγραφικά πακέτα» του ΡΙΚ, σειρά που αγοράζεται από ιδιωτική εταιρεία παραγωγής που ανήκει στον ηθοποιό Ανδρέα Βουγιούκα.  

 Μετά ο Λουκάς Χάματσος και η Άντρη Καραντώνη (το τηλεοπτικό προϊόν υψηλού επιπέδου που λέγαμε) μας έδωσαν να καταλάβουμε πως δεν τους χρειάζεται το life style: Ως άλλοι παρουσιαστές βραβείων Όσκαρ κράτησαν σε αγωνία τους διαφημιστές και δημοσιογράφους για τον παρουσιαστή της εκπομπής «Χωρίς αποσκευές». Μέχρι που μπήκε μέσα ο Σάββας Πούμπουρας. Ο ποιος; Ο προερχόμενος από lifestyle εκπομπές (φέτος είναι και στο πάνελ της Σπυροπούλου του Alpha), θα αναλάβει την ταξιδιωτική εκπομπή του ΡΙΚ στη θέση της Αλεξίας Αναστασίου.

 Κατά τα λοιπά, το πρόγραμμα του ΡΙΚ περιλαμβάνει τη συνέχιση της σειράς «Καμώματα τζι αρώματα», τα χρωστούμενα 72 επεισόδια του «Πέτρινο ποτάμι» που έκοψαν γιατί δεν τους… έβγαινε ο προϋπολογισμός, τις νέες εκπομπές «Γυναίκα στην πρώτη γραμμή» και «Με οδηγό την Ελπίδα», αλλά και τη συνέχιση 20 και πλέον παραγωγών ενημερωτικών και ψυχαγωγικών που συνεχίζουν από πέρσι με την… υπόσχεση του προέδρου του δ.σ. πως θα κοπούν αν δεν γράφουν τηλεθέαση. Ναι αλλά πως θα κοπούν αφού, είναι όλες ποιοτικές; Άβυσσος η ψυχή του ΡΙΚά…


Επιστροφή
στην αρχή