Το ψάχνει για φιλικό η Ομόνοια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθούν οι παίκτες σε εγρήγορση, αλλά θα δοθεί και η ευκαιρία σε κάποιους που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα να πάρουν χρόνο

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα με την Αλκή η Ομόνοια έχει μπροστά της ένα διάστημα τριών εβδομάδων για να δώσει το επόμενο επίσημο παιχνίδι, αφού δεν θα αγωνισθεί στην δεύτερη αγωνιστική. Ως γνωστόν, αντίπαλός της είναι ο ΑΠΟΕΛ, που λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ζήτησε και πήρε αναβολή.

Ακολούθως υπάρχει διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών. Στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου θα κληθεί να δώσει τον επόμενο επίσημο αγώνα, που είναι με την ΕΝΠ στο ΓΣΠ. Όσον αφορά τις προπονήσεις, την Κυριακή έγινε πρωινή προπόνηση και χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και θα επιστρέψουν σήμερα το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος».

Έχει αποφασιστεί όπως η ομάδα δώσει έναν φιλικό αγώνα μια βδομάδα περίπου πριν το αμέσως επόμενο επίσημο ματς.

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση, αλλά θα δοθεί και η ευκαιρία σε κάποιους που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα, όπως είναι οι Αλμπίν και Λοέ, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο Μότα περί τα τέλη του μήνα αναμένεται να είναι έτοιμος, ενώ αργεί ακόμη ο Κατελάρης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καταβάλλονται προσπάθειες για κάθοδο ξένης ομάδας στην Κύπρο για φιλικό. Αν αυτό δεν γίνει κατορθωτό, τότε θα διευθετηθεί φιλικό με κυπριακή ομάδα.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή