Το πρώτο δικοινοτικό συμβουλευτικό πρόγραμμα για start ups

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η πρόσκληση απευθύνεται σε νέους ή ανερχόμενους Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους επιχειρηματίες που βρίσκονται σε οποιαδήποτε φάση στην καριέρα τους

Η CyprusInno, η πρώτη και μεγαλύτερη δικοινοτική ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία συνδέει νέους Κύπριους επιχειρηματίες και καινοτόμες επιχειρήσεις, ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για το πρώτο Δικοινοτικό Επιχειρησιακό Συμβουλευτικό Πρόγραμμα. Η ομάδα της CyprusInno βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή νέων επιχειρηματιών στο  πρόγραμμα. Η πρόσκληση απευθύνεται σε νέους ή ανερχόμενους Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους επιχειρηματίες που βρίσκονται σε οποιαδήποτε φάση στην καριέρα τους.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της CyprusInno ενώνουν επιτυχημένους με νέους επιχειρηματίες με σκοπό να βοηθήσουν τους νέους να ανελιχθούν στον επιχειρηματικό κόσμο. «Θέλουμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία ατόμων με καινοτόμες ιδέες μεταξύ των δύο κοινοτήτων που θα ανατρέψουν το διεθνή σκηνικό επιχειρηματικότητας» λέει ο Steven W. Stavrou, ο συνιδρυτής της CyprusInno.

Στο πρόγραμμα, θα συμμετάσχουν έξι ομάδες και η κάθε μια θα επιβλέπεται από ένα μέντορα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επικοινωνία μιας ώρας μέσω skype κάθε βδομάδα για τρεις μήνες με το μέντορα τους και συχνή επικοινωνία μέσω email. Όλες οι δραστηριότητες τους θα δημοσιεύονται στη ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της CyprusInno. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων στους μέντορες, ανταλλαγής εμπειριών και καθοδήγησης τόσο στα projects τους όσο και στα επίσημα έγγραφα (business plans, pitch decks, κτλ). Επιπλέον οι μέντορες θα τους συμβουλεύουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων θα αντιμετωπίσουν.

Έξι συνολικά Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι έμπειροι επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Οι Ελληνοκύπριοι συμμετέχοντες θα επικοινωνούν με Τουρκοκύπριους επιχειρηματίες και Τουρκοκύπριοι συμμετέχοντες με Ελληνοκύπριους επιχειρηματίες. «Δίνουμε τη ευκαιρία σε νέες επιχειρηματικές ιδέες και επιχειρήσεις στη Κύπρο να συνδεθούν και να μάθουν από τους καλύτερους. Έτσι, αναδεικνύουμε τη συνεργασία μεταξύ των δύο κοινοτήτων με την προοπτική της επέκτασης των υπηρεσιών τους σε νέες αγορές εντός του νησιού» λέει οBurak Berk Doluay, συνιδρυτής της CyprusInno. 

Η διάρκεια τους προγράμματος είναι τρεις μήνες, από τη 1η Μαΐου, 2017 μέχρι τις 31 Ιουλίου, 2017. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 21 Απριλίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες, να συναντήσετε τους μέντορες, και να στείλετε αίτηση επισκεφθείτε το: http://cyprusinno.com/mentorship-programme/ 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτωσε το κακό για τη μικρή Marie-Eleni

Πολίτης News, 02:55 (τελευταία ενημέρωση 02:55)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξέσπασε στη Βουλή ο Παμπορίδης για το ΓεΣΥ

Πολίτης News, 02:45 (τελευταία ενημέρωση 02:45)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισβολή εθνικιστών στη Βουλή της ΠΓΔΜ λόγω εκλογής Αλβανού ΠτΒ

Πολίτης News, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή