Το προπονητικό σοκ έφερε πτώση στην Ισπανία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Έχουν ακουστεί πολλά από τη στιγμή που έγινε γνωστό χθες πως ο Λοπετέγκι θα αναλάβει την Ρεάλ μετά το τέλος του Μουντιάλ...

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης πως αντικαταστάτης του Ζινεντίν Ζιντάν θα είναι ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Ζουλέν Λοπετέγκι, έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία και στην ίδια την Ισπανία, πόσο μάλλον στον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο.

Έχουν ακουστεί πολλά από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Λοπετέγκι θα αναλάβει την Ρεάλ μετά το τέλος του Μουντιάλ, μολονότι πρόσφατα είχε ανανεώσει με τους «φούριας ρόχας» ως το 2020. Και θετικά και κυρίωως αρνητικά…

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες από τη στιγμή της ανακοίνωσης. Ήταν τέτοιες οι αντιδράσεις που η Ομοσπονδία αποφάσισε την απόλυσή του, μία μέρα πριν τη σέντρα του Μουντιάλ και δύο μέρες πριν την πρεμιέρα της Εθνικής Ισπανίας κόντρα στην Πορτογαλία του Ρονάλντο!

Συνήθως οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών είναι ενδεικτικές των τάσεων και αυτές δείχνουν πως η ανακοίνωση της Ρεάλ που έφερε και την απόλυση του προπονητή μάλλον κλονίζει τους Ισπανούς.

Στην Stoiximan η Ισπανία αποτελούσε το τρίτο φαβορί με απόδοση 7.20, ωστόσο τώρα η απόδοσή της έπεσε στο 8.00.

Η Βραζιλία και η Γερμανία είναι σταθερά μπροστά της. Θα παρακολουθήσουμε και τις επόμενες μέρες την απόδοση της Ισπανίας, η οποία πάντως –ως πρώτη αντίδραση στην… βόμβα Λοπετέγκι- σημείωσε πτώση.

 

 

 

Επόμενο άρθρο:


Επιστροφή
στην αρχή