Το Pornhub θα ξέρει πλέον τα πάντα για σένα...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H ιστοσελίδα θα αποθηκεύει τα στοιχεία των επισκεπτών της (ηλικία, διεύθυνση κλπ), ωστόσο δεν θα κρατά αρχείο με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις

Μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες ταινιών ερωτικού περιεχομένου, το Pornhub, ανακοίνωσε ότι αλλάζει την πολιτική του λόγω των νέων νομοθεσιών.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα θα αποθηκεύει τα στοιχεία των επισκεπτών της (ηλικία, διεύθυνση κλπ), ωστόσο δεν θα κρατά αρχείο με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Ο νέος νόμος για την Ψηφιακή Οικονομία, αναφέρει ότι οποιοσδήποτε επισκέπτεται μία ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άνω των 18 ετών, κάτι που ωστόσο πονοκεφαλιάζει τις ιδιοκτήτριες εταιρείες, που ενδεχομένως να ζητούν πλέον... ταυτότητες.

Η εταιρεία MindGeek, ιδιοκτήτρια του Pornhub και του Brazzers, θα καθιερώσει το σύστημα AgeID, μέσω του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό. Μιλώντας στο SkyNews εκπρόσωπος της MindGeek, ανέφερε πως τα στοιχεία του κάθε χρήστη θα αποθηκεύονται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει δυνατότητα να δημοσιευτούν.

Σε ανάλογες κινήσει θα προβούν και άλλες δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το YouPorn και το RedTube.


Επιστροφή
στην αρχή