Το πλάνο δούλεψε σωστά...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αυτοσκοπός στην Ομόνοια στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τις έδινε το πάνω χέρι. Εν μέρει το πέτυχε, όμως για να περάσει στον επόμενο γύρο θα πρέπει να είναι και πάλι σοβαρή. Στο ματς της Τετάρτης (0102) το είχε στο μεγαλύτερο διάστημα...
(ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ)

 

Αυτοσκοπός στην Ομόνοια στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τις έδινε το πάνω χέρι.

 

Εν μέρει το πέτυχε, όμως για να περάσει στον επόμενο γύρο θα πρέπει να είναι και πάλι σοβαρή. Στο ματς της Τετάρτης (0102) το είχε στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως επιβάλλεται να έχει διάρκεια.Βασικά, έπαιξε όσο χρειαζόταν και πήρε το 2-0 και με βάση αυτά τα δεδομένα το πλάνο δούλεψε σωστά.

 

Εν πάση περιπτώση όμως, ο Νεόφυτος Λάρκου είδε αρκετά θετικά, όπως η παρουσία του Μπρούνο Αγκουιάρ, ο οποίος μπήκε στην ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό, του Στάθη Αλωνεύτη αλλά και του Σάλατιτς, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει.

 

Αμφότεροι σε συνάρτηση με τα νέα αποκτήματα, θα δώσουν νέα δυναμική και λύσεις για τη συνέχεια. Ο Μπεργκουνιού μάλιστα πήρε και χρόνο συμμετοχής.

 

Το κύπελλο μπορεί όμως να περιμένει καθώς την Κυριακή παίζει με την Αναγέννηση και πάλι στο ΓΣΠ, σε ένα ματς που ο στόχος είναι μόνο η νίκη για να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες στο ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.

 

Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός από τον Αντρέ ’λβες, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε ένα δεκαήμερο και τον μόνιμο τραυματία Λεάντρο.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν… πιάνεται το 2019 η Μπάγερν – Πλησίασε επικίνδυνα τη Nτόρτμουντ

Πολίτης Sports, 18.01.2019

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκίνησε ο Σάρας για Θανάση Γιαννακόπουλο: «Αγαπημένος μου άνθρωπος»

Πολίτης Sports, 18.01.2019

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euroleague: Προσκύνησε και η «Βασίλισσα» στην Ποντγκόριτσα (vids)

Πολίτης Sports, 18.01.2019

Επιστροφή
στην αρχή