Το πλάνο δούλεψε σωστά...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αυτοσκοπός στην Ομόνοια στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τις έδινε το πάνω χέρι. Εν μέρει το πέτυχε, όμως για να περάσει στον επόμενο γύρο θα πρέπει να είναι και πάλι σοβαρή. Στο ματς της Τετάρτης (0102) το είχε στο μεγαλύτερο διάστημα...
(ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ)

 

Αυτοσκοπός στην Ομόνοια στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τις έδινε το πάνω χέρι.

 

Εν μέρει το πέτυχε, όμως για να περάσει στον επόμενο γύρο θα πρέπει να είναι και πάλι σοβαρή. Στο ματς της Τετάρτης (0102) το είχε στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως επιβάλλεται να έχει διάρκεια.Βασικά, έπαιξε όσο χρειαζόταν και πήρε το 2-0 και με βάση αυτά τα δεδομένα το πλάνο δούλεψε σωστά.

 

Εν πάση περιπτώση όμως, ο Νεόφυτος Λάρκου είδε αρκετά θετικά, όπως η παρουσία του Μπρούνο Αγκουιάρ, ο οποίος μπήκε στην ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό, του Στάθη Αλωνεύτη αλλά και του Σάλατιτς, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει.

 

Αμφότεροι σε συνάρτηση με τα νέα αποκτήματα, θα δώσουν νέα δυναμική και λύσεις για τη συνέχεια. Ο Μπεργκουνιού μάλιστα πήρε και χρόνο συμμετοχής.

 

Το κύπελλο μπορεί όμως να περιμένει καθώς την Κυριακή παίζει με την Αναγέννηση και πάλι στο ΓΣΠ, σε ένα ματς που ο στόχος είναι μόνο η νίκη για να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες στο ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.

 

Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός από τον Αντρέ ’λβες, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε ένα δεκαήμερο και τον μόνιμο τραυματία Λεάντρο.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πού τον θυμήθηκε; Αυτόν βγάζει από τη...ναφθαλίνη ο Κλοπ με την Τσέλσι

Πολίτης Sports, 19:58 (τελευταία ενημέρωση 19:58)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε λόγος για απομάκρυνση του Μουρίνιο, έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης

Πολίτης Sports, 19:50 (τελευταία ενημέρωση 19:50)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Συντριπτικός Βόλος, «διπλό» ο Κισσαμικός

Πολίτης Sports, 19:29 (τελευταία ενημέρωση 19:29)

Επιστροφή
στην αρχή