Το πλάνο δούλεψε σωστά...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αυτοσκοπός στην Ομόνοια στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τις έδινε το πάνω χέρι. Εν μέρει το πέτυχε, όμως για να περάσει στον επόμενο γύρο θα πρέπει να είναι και πάλι σοβαρή. Στο ματς της Τετάρτης (0102) το είχε στο μεγαλύτερο διάστημα...
(ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ)

 

Αυτοσκοπός στην Ομόνοια στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τις έδινε το πάνω χέρι.

 

Εν μέρει το πέτυχε, όμως για να περάσει στον επόμενο γύρο θα πρέπει να είναι και πάλι σοβαρή. Στο ματς της Τετάρτης (0102) το είχε στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως επιβάλλεται να έχει διάρκεια.Βασικά, έπαιξε όσο χρειαζόταν και πήρε το 2-0 και με βάση αυτά τα δεδομένα το πλάνο δούλεψε σωστά.

 

Εν πάση περιπτώση όμως, ο Νεόφυτος Λάρκου είδε αρκετά θετικά, όπως η παρουσία του Μπρούνο Αγκουιάρ, ο οποίος μπήκε στην ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό, του Στάθη Αλωνεύτη αλλά και του Σάλατιτς, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει.

 

Αμφότεροι σε συνάρτηση με τα νέα αποκτήματα, θα δώσουν νέα δυναμική και λύσεις για τη συνέχεια. Ο Μπεργκουνιού μάλιστα πήρε και χρόνο συμμετοχής.

 

Το κύπελλο μπορεί όμως να περιμένει καθώς την Κυριακή παίζει με την Αναγέννηση και πάλι στο ΓΣΠ, σε ένα ματς που ο στόχος είναι μόνο η νίκη για να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες στο ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.

 

Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός από τον Αντρέ ’λβες, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε ένα δεκαήμερο και τον μόνιμο τραυματία Λεάντρο.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γυρίζει σελίδα και βλέπει τα επόμενα η Δόξα

ΠΑΥΛΟΣ ΖΗΝΩΝΟΣ, 16:50 (τελευταία ενημέρωση 16:50)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Σάββατο η εκκίνηση στο O3 Olympus Man - Στα 109,6 χλμ. η απόσταση

Πολίτης Sports, 16:35 (τελευταία ενημέρωση 16:35)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκαιρία για... διορθώσεις στην Πάφο

ΠΑΥΛΟΣ ΖΗΝΩΝΟΣ, 16:15 (τελευταία ενημέρωση 16:15)

Επιστροφή
στην αρχή