Το Oracle OpenWorld 2018 παρουσιάζει τη νέα εποχή στο Cloud

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Oracle υποδέχεται, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου,περισσότερους από 60.000 πελάτες και συνεργάτες από 175 χώρες και 19 εκατομμύρια εικονικούς συμμετέχοντες

 

Το ετήσιο συνέδριο τεχνολογίας προπομπός για το αυτόνομο μέλλον

Η Oracle υποδέχεται, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, περισσότερους από 60.000 πελάτες και συνεργάτες από 175 χώρες και 19 εκατομμύρια εικονικούς συμμετέχοντες στο Oracle OpenWorld 2018, το πιο καινοτόμο συνέδριο για την τεχνολογία του cloud.

Σε αυτήν την ετήσια εκδήλωση, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες και πλέον συναρπαστικές τεχνολογίες που ενσωματώνονται στο cloud νέας γενιάς της Oracle και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την αξία των δεδομένων σε όλους τους κλάδους. Καθ' όλη την εβδομάδα, ο ίδιος και ο Mark Hurd, CEO της Oracle, θα συμμετέχουν σε συζητήσεις μαζί με εκπροσώπους από μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα στον επιχειρηματικό κόσμο, όπως AT&T Business, Cisco και Cummins. Ο Edward Screven, Chief Corporate Architect της Oracle, θα πλαισιώσει τον Mark Hurd για να συζητήσουν το ρόλο της ασφάλειας και του απορρήτου στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, μαζί με τους: Michael Hayden, πρώην Διοικητή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ, Jeh Johnson, πρώην Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικής Aσφάλειας (DHS) των ΗΠΑ, και Sir John Scarlett, πρώην επικεφαλής της βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (SIS).

Στο Oracle OpenWorld 2018 θα πρωτοστατήσει μια δυναμική ομάδα από σημαντικούς ανθρώπους που επηρεάζουν τη διαμόρφωση απόψεων και μελετούν τις μελλοντικές τάσεις — εκπροσωπώντας τους τομείς των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της πολιτικής, των επιστημών, του αθλητισμού και των μέσων ενημέρωσης. Στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι Brian Greene, φυσικός και συνιδρυτής του World Science Festival, Sophie Hackford, μελετήτρια μελλοντικών τάσεων, CEO της 1715 Labs, Nely Galán, παραγωγός και πρώην πρόεδρος τομέα Entertainment για την Telemundo, και ο Dr. Rand Hindi, CEO της Snips. Ο Rick Welts, πρόεδρος και Chief Operating Officer της ομάδας μπάσκετ των Golden State Warriors, θα μιλήσει στη φετινή εκδήλωση Inclusive Leadership για την ποικιλότητα και την ισότητα στη σημερινή ψηφιακή εποχή. Η γερουσιαστής Barbara Boxer και ο John Boehner, πρώην προεδρεύων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ανάμεσα σε άλλους πολιτικούς και πρόσωπα με επιρροή στον επιχειρηματικό κόσμο, θα συζητήσουν για τις απόψεις τους στο Oracle Leaders Circle, μια αποκλειστική εκδήλωση για ανώτερα στελέχη στο πλαίσιο του Oracle OpenWorld.

Το Oracle OpenWorld 2018 πραγματοποιείται στο Moscone Center και σε άλλους κεντρικούς χώρους της πόλης, θα έχει χιλιάδες συνεδρίες και ομιλητές, καθώς και εκατοντάδες επιδείξεις και μελέτες περιπτώσεων, για να παρουσιαστούν οι μοναδικοί τρόποι με τους οποίους το Oracle Cloud και οι αναδυόμενες τεχνολογίες όπως η AI, η μηχανική εκμάθηση, το Blockchain, το IoT, τα Human Interfaces και η Oracle Autonomous Database φέρνουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και δημιουργούν νέα επιχειρηματική αξία.

Επιπλέον, η Oracle ανακοίνωσε το Oracle Code One, ένα νέο διευρυμένο συνέδριο στο Oracle OpenWorld. Το Oracle Code One προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν για νέες καινοτομίες στην Java και αναδυόμενες τεχνολογίες, καθώς και πρόσβαση σε εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής για τη δημιουργία εφαρμογών χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνολογίες στο Oracle Cloud.

Η Tania Weidick, Vice President, Event Marketing, Oracle, δήλωσε: «Το Oracle OpenWorld 2018 προσφέρει την εμπειρία ενός συνεδρίου παγκόσμιου επιπέδου, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν στο μέλλον του cloud, της τεχνητής νοημοσύνης και άλλων αναδυόμενων τεχνολογιών. Κάθε χαρακτηριστικό του συνεδρίου, από το δημιουργικό προγραμματισμό μέχρι τους διακεκριμένους ομιλητές, έχει σχεδιαστεί ώστε να προωθηθούν νέες ιδέες και συνεργασίες, καθώς και για να φέρει τους πελάτες και τους συνεργάτες μας πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους. Με τη φετινή εκδήλωση συνεχίζεται η εικοσαετής και πλέον ιστορία του συνεδρίου στο Σαν Φρανσίσκο, μια διοργάνωση που θα έχει θετική οικονομική επίπτωση, της τάξης των 195 εκατομμυρίων δολαρίων, στην πόλη».

Για να μάθετε, να συνδεθείτε και να παίξετε

 • Βασικές παρουσιάσεις:
  • Τρίτη, 19:00–20:30 – Ο Mark Hurd, CEO της Oracle, συντονίζει συζητήσεις περί καινοτομίας και ανάπτυξης του cloud με στελέχη από κορυφαίους πελάτες της Oracle όπως οι: Thaddeus Arroyo, CEO, AT&T Business, Sherry Aaholm, Chief Information Officer, Cummins Inc., και Navindra Yadav, ιδρυτής της Tetration Analytics.
  • Τετάρτη, 19:00–20:30 – Ο Mark Hurd συζητάει με τον Edward Screven, Chief Corporate Architect της Oracle, τον Michael Hayden, πρώην διοικητή της CIA και γενικό διευθυντή της NSA, τον Jeh Johnson, πρώην Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικής Aσφάλειας (DHS) των ΗΠΑ, και τον Sir John Scarlett, πρώην επικεφαλής της βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (SIS).  
  • Πέμπτη, 00:0001:00 – Ο Larry Ellison επιστρέφει στην κύρια αίθουσα για να συζητήσει για το μέλλον του Oracle Cloud.
 • Συνεδρίες: 2.371 συνεδρίες τις οποίες παρουσιάζουν 2.641 ομιλητές από εταιρείες πελατών και συνεργατών και από την Oracle, 385 επιδείξεις από την Oracle και μελέτες περιπτώσεων σχετικά με τις αναδυόμενες τεχνολογίες, καθώς και εκατοντάδες εκθέσεις από συνεργάτες και πελάτες.
 • Oracle Leaders Circle: Αποκλειστική εκδήλωση για στελέχη, μόνο με πρόσκληση, που θα φιλοξενήσει παρουσιάσεις από τον Robert D. Kaplan, επιτυχημένο συγγραφέα και ειδικό σε θέματα γεωπολιτικής, καθώς και από τους: Amity Millhiser, Chief Client Officer της PwC, Jason Girzadas, Global Managing Principal, Consulting, της Deloitte, Safra Catz, CEO της Oracle, Barbara Boxer, Γερουσιαστή, και John Boehner, πρώην προεδρεύων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.
 • Inclusive Leadership: Οργανώνεται από το Oracle Women’s Leadership (OWL) και το Oracle Diversity & Inclusion. Στη φετινή εκδήλωση θα συναντηθούν στελέχη από πολλούς διαφορετικούς τομείς για να συζητήσουν για τις επιχειρηματικές επιπτώσεις και την αξία των συμπεριφορών συμπερίληψης (inclusive) στην ψηφιακή εποχή. Στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι: Nely Galán, παραγωγός και πρώην πρόεδρος τομέα Entertainment για την Telemundo, και Rick Welts, πρόεδρος και Chief Operating Officer της ομάδας μπάσκετ των Golden State Warriors.

Για την κοινότητα και το περιβάλλον

 • Code 4 Kids, από το Oracle Academy: Έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 10-16 ετών, με την υποστήριξη του Oracle Academy, και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως προγραμματισμό ρομπότ Finch, ποδόσφαιρο με Lego Mindstorms, εξερεύνηση του διαστήματος με το Scratch και πολλά ακόμα. Επίσης, τα παιδιά θα ακούσουν ιστορίες έμπνευσης και συμβουλές από τη Δρ. Ayodele Thomas, Executive Director του προγράμματος Green Scholars του STEM, που στοχεύει στην ενίσχυση των νέων της περιοχής με αφρικανική καταγωγή, Associate Dean, Graduate Education & Diversity στην Ιατρική σχολή του Stanford University, πρώτη αφροαμερικανή με Ph.D.Ηλεκτρολόγου μηχανικού από το Stanford University. 
 • Επίδειξη Design Tech High School (d.tech): Από ένα έξυπνο βραχιόλι για τον αστράγαλο μέχρι έναν 3D γρύλο για μοτοσικλέτες, οι σπουδαστές του tech θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα πρωτότυπα που δημιουργούν στις τάξεις του Oracle Education Foundation.
 • Δωρεά: Οι καλεσμένοι στο Developer Lounge του Oracle Code One μπορούν να κερδίσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς αναζητώντας πιόνια σκακιού με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου τους. Για κάθε σωστή απάντηση στο κυνήγι του θησαυρού, η Oracle θα δωρίζει ένα χρηματικό ποσό στο Iridescent, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση στους τομείς των επιστημών, της μηχανολογίας και της τεχνολογίας και υποστηρίζει νέους και νέες με ελλιπή εκπροσώπηση, ώστε να γίνουν αυτο-υποκινούμενοι σπουδαστές, εφευρέτες και πρωτοπόροι.
 • The World Bee Project: Σε αυτή την ειδική ομιλία, το The World Bee Project θα δώσει πληροφορίες για το πώς το Oracle Cloud βοηθάει στην προστασία των μελισσών για το περιβάλλον μας, και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από το Υπουργείο Φυσικής Προστασίας της Πολιτείας της Καλιφόρνιας.
 • Βασικά στοιχεία για το περιβάλλον: Το Oracle OpenWorld έχει αντισταθμίσει 34.000.000 κιλά CO2 κατά τα τελευταία εφτά χρόνια, ποσότητα που ισοδυναμεί με το να μείνουν 7.367 αυτοκίνητα ακινητοποιημένα για ένα χρόνο ή με διαδρομές 135.705.565 χιλιομέτρων με ένα μέσο επιβατικό όχημα.
 • Πρόσθετες ιστοσελίδες
Σχετικά με την Oracle
Το Oracle Cloud παρέχει ολοκληρωμένες οικογένειες εφαρμογών SaaS για τα ERP, HCM και CX, καθώς και κορυφαίες λύσεις για βάσεις δεδομένων με υπηρεσίες Platform as a Service (PaaS) και Infrastructure as a Service (IaaS) από κέντρα δεδομένων στη Βόρειο και Νότιο Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Oracle (NYSE:ORCL), επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.oracle.com.
Σχετικά με το Oracle OpenWorld
Το Oracle OpenWorld, το σημαντικότερο επιχειρηματικό και τεχνολογικό συνέδριο του κλάδου για τα τελευταία 20 χρόνια, φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες με φυσική παρουσία και εκατομμύρια άλλους online. Το συνέδριο είναι επικεντρωμένο στο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν το Cloud για την καινοτομία και την ανάπτυξή τους, και προσφέρει εις βάθος ενημέρωση για τις τάσεις που επικρατούν στον κλάδο, καθώς και για τις καινοτομίες που βασίζονται στην τεχνολογία. Με εκατοντάδες επιδείξεις και εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής, καθώς και εκθέσεις από περισσότερους από 250 συνεργάτες και πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο, το Oracle OpenWorld έχει αποτελέσει βήμα παρουσίασης των πρωτοποριακών τεχνολογιών cloud, από τα Cloud Applications μέχρι το Cloud Platform and Infrastructure. Για περισσότερες πληροφορίες ή να παρακολουθήσετε τις βασικές παρουσιάσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.oracle.com/openworld. Μπορείτε να συμμετέχετε στις συζητήσεις για το Oracle OpenWorld στο Twitter
Δήλωση αποποίησης αναφορικά με τις δηλώσεις μελλοντικού χαρακτήρα
Δηλώσεις που περιέχονται στο παρόν άρθρο αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδια, τις προσδοκίες, πεποιθήσεις και προθέσεις της Oracle, αποτελούν «δηλώσεις μελλοντικού χαρακτήρα» και υπόκεινται σε κινδύνους και αβεβαιότητες. Τέτοιες δηλώσεις βασίζονται στις τωρινές προσδοκίες και παραδοχές της Oracle, ορισμένες εκ των οποίων δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της Oracle. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν άρθρο ισχύουν στις 21 Οκτωβρίου 2018 και η Oracle δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση περί επικαιροποίησης οποιασδήποτε δήλωσης υπό το φως νέων πληροφοριών ή μελλοντικών γεγονότων.
Trademarks
Οι επωνυμίες Oracle και Java είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της Oracle και/ή των θυγατρικών της. Άλλες ονομασίες ενδέχεται να αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων τους.

 


Επιστροφή
στην αρχή