Το «όχι» του Βλάχου στη Φουρέιρα -πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια

BUZZLIFE /PEOPLE

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Eurovision 2018 η καριέρα της Ελένης Φουρεϊρα έχει εκτοξευθεί στα ύψη και εκτός συνόρων.

Οι προτάσεις για δουλειές και συνεργασίες διαδέχονται η μια την άλλη και η τραγουδίστρια ανεβαίνει ολοένα και περισσότερα σκαλιά. Η ίδια παρόλα αυτά προσπαθεί να είναι πολύ προσεκτική στα «ναι» και στα «όχι» που λέει καθώς και σε κάθε της νέα κίνηση. Στα Mad Video Music Awards, το μουσικό διαγωνισμό των remix και των δυνατών συνεργασιών της προτάθηκε από τη δισκογραφική εταιρία να συνεργαστεί επί σκηνής με τον Πάνο Βλάχο ο οποίος εκτός από την υποκριτική ασχολείται ενεργά και με το τραγούδι.

Η πρόταση είχε ενδιαφέρον για την Ελένη Φουρέιρα η οποία και είπε το μεγάλο «ναι». Ο ηθοποιός όμως μάλλον το… μετάνιωσε με την τραγουδίστρια να εκνευρίζεται. Σύμφωνα με δημοσιίευμα του περιοδικού Λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα νευρίασε με την εξέλιξη των πραγμάτων και έκαν λόγο για αντιεπαγγελματισμό. Η ίδια μάλιστα είχε κάνει αρκετές πρόβες για το συγκεκριμένο κομμάτι και είχε αφιερώσει αρκετό χρόνο από το βεβαρημένο πρόγραμμά της ώστε να είναι όλα άψογα. 


Επιστροφή
στην αρχή