Το νέο πρόσωπο της Opel θα αποκαλυφθεί μέσα από το GT X Experimental

AUTO /ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Oι προβολείς, τα φώτα ημέρας, οι κάμερες και οι αισθητήρες των συστημάτων υποστήριξης πλαισιώνονται από ένα μοναδικό στιλιστικό στοιχείο

Μετά την ένταξη της Opel στο Γκρουπ PSA, η γερμανική εταιρεία βγάζει στη παραγωγή το Opel GT X Experimental, που αναμένεται να δώσει μια πρώτη γεύση από το μέλλον της μάρκας και τα προσεχή μοντέλα.

Είναι το πρώτο όχημα που υιοθετεί το νέο πρόσωπο της γερμανικής εταιρείας. Στο μοντέλο, οι προβολείς, τα φώτα ημέρας, οι κάμερες και οι αισθητήρες των συστημάτων υποστήριξης πλαισιώνονται από ένα μοναδικό στιλιστικό στοιχείο, που θυμίζει ζελατίνα κράνους μοτοσικλέτας και γι' αυτό ονομάζεται "Vizor".

Το Opel "Vizor" κάνει το ντεμπούτο του στο GT X Experimental και θα δώσει στα μελλοντικά μοντέλα Opel ένα νέο, χαρακτηριστικό, τολμηρό και «καθαρό» πρόσωπο. Θα αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Αλλωστε, η γερμανική εταιρία ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος κατασκευαστής αυτοκινήτων που παρουσίασε μία σχεδιαστική μελέτη με τη μορφή του σπορ Experimental GT το 1965.

Το Monza Concept (2013) και το GT Concept (2016) αποτέλεσαν ορόσημα στο δρόμο για το GT X Experimental, όπου και τα δύο προήγαγαν τις αξίες της Opel και ανέδειξαν θέματα όπως απόδοση, και γνήσια αισθητική, χωρίς να εκφράζουν κάτι το ανέφικτο.


Επιστροφή
στην αρχή