Το μυστικό για αφράτες ομελέτες και αυγά σκραμπλ

BUZZLIFE /ΓΕΥΣΕΙΣ

Η καλή ομελέτα έχει βελούδινη υφή, κόβεται με ευκολία και με ελάχιστη δύναμη χρησιμοποιώντας απλά ένα πιρούνι, λιώνει στο στόμα

Τι πρέπει λοιπόν να προσθέσεις στο μίγμα σου με τα αυγά, το τυρί και τα λαχανικά για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα; Μία κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό για κάθε δύο αυγά! Οι φυσαλίδες θα δημιουργήσουν, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, θύλακες παγιδευμένου αέρα, οι οποίοι τελικώς θα σου χαρίσουν το αφράτο αποτέλεσμα.

Το ανθρακούχο νερό δεν προσθέτει καθόλου θερμίδες στο φαγητό, σε αντίθεση με το γάλα, που πολλοί συνηθίζουν να προσθέτουν, ενώ δεν αλλοιώνει καθόλου και το τελικό πιάτο.


Επιστροφή
στην αρχή