Το μυστικό για αφράτες ομελέτες και αυγά σκραμπλ

BUZZLIFE /ΓΕΥΣΕΙΣ
Η καλή ομελέτα έχει βελούδινη υφή, κόβεται με ευκολία και με ελάχιστη δύναμη χρησιμοποιώντας απλά ένα πιρούνι, λιώνει στο στόμα

Τι πρέπει λοιπόν να προσθέσεις στο μίγμα σου με τα αυγά, το τυρί και τα λαχανικά για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα; Μία κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό για κάθε δύο αυγά! Οι φυσαλίδες θα δημιουργήσουν, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, θύλακες παγιδευμένου αέρα, οι οποίοι τελικώς θα σου χαρίσουν το αφράτο αποτέλεσμα.

Το ανθρακούχο νερό δεν προσθέτει καθόλου θερμίδες στο φαγητό, σε αντίθεση με το γάλα, που πολλοί συνηθίζουν να προσθέτουν, ενώ δεν αλλοιώνει καθόλου και το τελικό πιάτο.

Oι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευσή τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

Ορφέας Παπαδόπουλος:Τι είπε για το ερωτικό φιλί με τον Μάριο Αθανασίου

BUZZLIFE , 21.07.2018

BUZZLIFE

Η ευτυχία της Ελένης Μενεγάκη...

BUZZLIFE , 21.07.2018

BUZZLIFE

Φυτικές ίνες: Τι μας προσφέρουν -ποιες τροφές έχουν τις περισσότερες

BUZZLIFE , 21.07.2018

Επιστροφή
στην αρχή