Το μικρό μυστικό για την τέλεια μακαρονάδα

BUZZLIFE /ΓΕΥΣΕΙΣ
Αν και πρόκειται για ένα σχετικά εύκολο πιάτο, ένας κορυφαίος σεφ αποκαλύπτει ένα απλό μυστικό για την τέλεια μακαρονάδα με σάλτσα.

Ίσως πρόκειται για ένα σχετικά εύκολο πιάτο, αλλά αρκετοί μάλλον δε το μαγειρεύουμε σωστά. Ο Scott Conant, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Fusco στη Νέα Υόρκη - έχει χαρακτηριστεί «ο μαέστρος των ζυμαρικών»- μοιράστηκε το μυστικό του για νόστιμη μακαρονάδα.

Όπως αποκαλύπτει, το μυστικό είναι να προσθέσουμε λίγο από το νερό όπου βράζουν τα μακαρόνια, στη κατσαρόλα με τη σάλτσα για να απογειωθεί η γεύση και να απελευθερωθούν τα αρώματα. Ο ίδιος, σημειώνει ότι μια καλή χούφτα από Bucatini (λεπτά σπαγγέτι σαν νουντλ) είναι η τέλεια ποσότητα για μια ατομική μερίδα και πως απαιτούνται μόλις 10 λεπτά για το τέλειο βράσιμο.

Ο σεφ τσιγαρίζει το σκόρδο με μια χούφτα από ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές, μια χούφτα κομμένες ντομάτες και μια πρέζα αλάτι. Ο Scott προσθέτει ότι όταν οι ντομάτες αρχίσουν να βράζουν, είναι η ιδανική στιγμή για να προσθέσουμε μια κουταλιά από το νερό της κατσαρόλας. Στη συνέχεια, θέλει να σκεπάσουμε με το καπάκι το τηγάνι και να περιμένουμε να αρχίζει να κοχλάζει.

Oι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευσή τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

Μ. Λεβίνσκι: κάνει αποκαλύψεις για τον περίφημο λεκέ στο φόρεμά της

BUZZLIFE , 14.11.2018

BUZZLIFE

Γιάννης Σπαλιάρας: η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του

BUZZLIFE , 14.11.2018

BUZZLIFE

Σύζυγος παρουσιαστή στο κρεβάτι με την κουμπάρα της...

BUZZLIFE , 14.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή