Το κοινωνικό πρόσωπο του All Star

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ
Το κοινωνικό πρόσωπό του θα δείξει το μπάσκετ στο πλαίσιο του φετινού All Star Game, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, «το φετινό All Star Game είναι αφιερωμένο στο συνάνθρωπο μας, είναι αφιερωμένο στην περιφέρεια Θεσσαλίας και όλοι μαζί θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, πως...

 

Το κοινωνικό πρόσωπό του θα δείξει το μπάσκετ στο πλαίσιο του φετινού All Star Game, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, «το φετινό All Star Game είναι αφιερωμένο στο συνάνθρωπο μας, είναι αφιερωμένο στην περιφέρεια Θεσσαλίας και όλοι μαζί θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, πως τούτες τις δύσκολες ώρες οφείλουμε ν? απλώσουμε το χέρι στον διπλανό μας. Για αυτό το λόγο στη φετινή διοργάνωση έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Οι πρωταγωνιστές του μπάσκετ θ? αφήσουν για λίγο τα παρκέ και θα επισκεφτούν ιδρύματα (Ίδρυμα Ειδικών Παιδιών - Ατόμων Ν. Μαγνησίας «’σπρες Πεταλούδες», Στέγη Ειδικής Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Τρικάλων) και φορείς (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ Έξοδος) στη Θεσσαλία, προσφέροντας δώρα, χαρά και οικονομική ενίσχυση από τα έσοδα των εισιτηρίων.

 

 Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλαθλοι της Θεσσαλίας θα συνδράμουν στην προσπάθεια μας, γεμίζοντας τα γήπεδα του μπάσκετ».


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επική πρόκριση για Ελβετία - Σοκ για Βέλγιο! (video)

Πολίτης Sports, 18.11.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απογοητευτική Ελλάδα «κούνησε μαντήλι» με ήττα!

Πολίτης Sports, 18.11.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ζβέρεφ νίκησε τους καλύτερους και το Λονδίνο υποκλίθηκε! (videos)

Πολίτης Sports, 18.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή