Το επίσημο πρόγραμμα με Βασιλεία (προπονήσεις & διασκέψεις Τύπου)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για την Ελβετία ο Απόλλωνας ενημέρωσε για το πρόγραμμα και τις διασκέψεις Τύπου σε σχέση με το παιχνίδι με τη Βασιλεία

Σε ρυθμούς Europa League και Βασιλείας κινούνται στον Απόλλωνα καθώς η κυπριακή ομάδα αντιμετωπίζει τους Ελβετούς την προσεχή Πέμπτη (23/8 20:00) εκτός έδρας για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Mετρώντας αντίστροφα ο χρόνος, δηλαδή τρία βράδια πριν από το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων επί ελβετικού εδάφους, η διοίκηση των γαλάζιων γνωστοποίησε το πρόγραμμα που αφορά τις προπονήσεις και τις διασκέψεις Τύπου. 

Σημειώνεται πως ένα βράδυ νωρίτερα στις 19:30 θα λάβει χώρα η προγραμματισμένη συνένευξη Τύπου στην οποία ο Σωφρόνη Αυγουστή θα αποκαλύψει τις προθέσεις του για τα αγωνιστικά πλάνα, ενώ ακολούθως θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των γαλάζιων με προπόνηση στο στάδιο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ». 

Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση:

«Ένα βήμα πριν από τους ομίλους του UEFA Europa League βρίσκεται ο Απόλλωνας και για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23/8 στο St. Jakob-Park της Ελβετίας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βασιλεία σήμερα το απόγευμα (21/8, 16:45) από το αεροδρόμιο Πάφου, έχοντας ως μοναδικό στόχο, το θετικό αποτέλεσμα που θα αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο πρόκρισης στο ΓΣΠ την επόμενη εβδομάδα.

Την Τετάρτη (22/8) ο Απόλλωνας θα προπονηθεί στις 20:00* στο St. Jakob-Park, με τα πρώτα 15 λεπτά προπόνησης να γίνονται με την παρουσία των ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα (στις 19:30*), θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του κ. Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι ποδοσφαιριστές της Βασιλείας θα προπονηθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τους (γήπεδο με αριθμό 20) στις 11:30* ενώ η δημοσιογραφική διάσκεψη του κ. Marcell Koller θα διεξαχθεί στις 14:30* στο χώρο διάσκεψης τύπου του St. Jakob-Park».


Επιστροφή
στην αρχή