Το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Ιωάννου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Mέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στα socia media θέλησε ο άλτης Κυριάκος Ιωάννου να δώσει ευχαριστίες σε όσους τον στήριξαν στο Ρίο

Το μήνυμά του Κύπριου πρωταθαλητή αναφέρει:  

«Οι Ολυμπιακοί αγώνες τελείωσαν και είναι ώρα να ξεκουραστώ λίγο επιβάλετε , οφείλω όμως να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που ήταν πίσω απο όλη αυτή την προσπάθεια μου !!!

Πρώτος απο όλους ο προπονητής μου Δημήτρης Ευθυμιου ο άνθρωπος που ανέχτηκε τα πάντα απο εμένα , την τρέλα μου της στεναχώριες μου τις ανάποδες μου γιατί ποτε δεν σταμάτησε να πιστεύει σε εμένα , ο φυσιοθεραπευτής μου Δημήτρης Σκορδης και όλα τα παιδιά απο το φυσικοθεραπευτήριο του που έκαναν τα πάντα για να μου φτιάξουμε τα προβλήματα τραυματισμού , τον γιατρό μου Διονύσης Χισσας που οποτε τον χρειάστηκα πάντα ήταν στη διάθεση μου , τον μέγα χειροπρακτη Σαββα Παναβογλου που εδώ και 11 χρόνια είναι δίπλα μου πάντα όπου και να πάω , τους φυσιοθεραπευτές μου Γιάννη Κουτρούλης, Ιβάνα ΤΖουριτς για τα μασάζ .

Η οικογένεια μου που πάντα με στηρίζει ψυχολογικά ίδιος της δύσκολες στιγμές τον φίλο Λαμπρό Παπακωστα για την στήριξη και της συμβουλές που μου δίνει πάντα και πάντα πρέπει να ακούς τον παλιό Την γυναίκα μου που είναι δίπλα μου πάντα και σε λίγο καιρό θα μου χαρίσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου το παιδί μας !!! 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομοσπονδία μου ΚΟΕΑΣ την ΚΟΕ και τον ΚΟΑ αλλά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς μου που με στήριξα οικονομικά αλλά και ηθικά για να προετοιμαστώ κατάλληλα για αυτή την Ολυμπιάδα !!!

Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ σε όλο τον κόσμο για της ευχές και τα μηνύματα που δυστυχώς δεν κατάφερα να απαντήσω σε όλους για την θετική ενέργεια και στήριξη σας !!! Καλές διακοπές σε εμένα και σε όσους θα πάτε τώρα εύχομαι ,και σε λίγο καιρό πάλι δυνατά για την επόμενη χρόνια». 


Επιστροφή
στην αρχή