Το Copa90 αποθεώνει την Ομόνοια 1948! (video)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ασχολείται με διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα από όλο τον κόσμο και έφτιαξε ένα video για την «πρώτη» της Ομόνοιας 1948

Δεν περιορίστηκε εντός συνόρων ο... χαμός που δημιουργήθηκε στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της Ομόνοιας 1948.

«Χαμός» στο ξεκίνημα της Ομόνοιας 1948 (videos)

Eκατοντάδες φίλαθλοι του νεοσύστατου σωματείου βρέθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας και έφτιαξαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, η οποία εντυπωσίασε μέχρι και το Copa90.

Πρόκειται για μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ασχολείται με διάφορα ιδιαίτερα ποδοσφαιρικά θέματα από όλο τον κόσμο και οι λογαριασμοί της ακολουθούνται από εκατομμύρια χρήστες.

«Είναι απλώς μια προπόνηση, σκεφτείτε πώς θα είναι στους αγώνες» σημειώνει το Copa90 στην περιγραφή του video που ανήρτησε, ενώ στο video γίνεται λόγος στην ίδρυση της ομάδας και τη Θύρα 9.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως:

«Mετά από διαμάχες με τους ιδιοκτήτες, υποστηρικτές της Ομόνοιας Λευκωσίας, μεγαλύτερης ομάδας της Κύπρου, αποφάσισαν να ιδρύσουν έναν νέο σύλλογο στις χαμηλότερες κατηγορίες: «Αθλητικό Λαικό Σωματείο Ομόνοια 1948».

Οι σκηνές στην πρώτη ανοικτή προπόνηση ήταν εντυπωσιακές. Η «Θύρα 9» της Ομόνοιας είναι πίσω από αυτό το πρότζεκτ και αν αυτή είναι απλώς η αρχή, μπορούμε να περιμένουμε επικές σκηνές, από τα γήπεδα των μικρών κατηγοριών του νησιού».

Δείτε το video:


Επιστροφή
στην αρχή