Την «βρίσκουν» με ναζιστικά συνθήματα και τους φταίει η Τεχνική

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

01
04

Με ναζιστικά συνθήματα γέμισαν οι τοίχοι της Α' Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας - Πατήστε δεξιά το τόξο για να δείτε όλες τις φωτογραφίες

Δεν προλαβαίνει να καθαρίσει τους τοίχους η διεύθυνση της Α’ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας. Και δεν είναι μόνο οι ζημιές που προκαλούνται, αλλά και η ακαθαρσία, είναι κυρίως τα μηνύματα που εκπέμπονται από τα συνθήματα που γράφουν οι … «άγνωστοι» κάθε φορά που αποφασίζουν να δράσουν. 

Αυτή τη φορά, το «μενού» των συνθημάτων περιείχε αγκυλωτούς σταυρούς, το σήμα των SS, συνθήματα του ΑΠΟΕΛ και του ΕΛΑΜ. Όπως φαίνεται, τα συνθήματα αναγράφηκαν στους τοίχους μετά τις 10 χθες το βράδυ, αφού μέχρι τις 10 το σχολείο λειτουργεί μεταλυκειακά προγράμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, η ζημιά εκτιμάται ότι ανέρχεται στις 10 χιλιάδες ευρώ. 

Η διεύθυνση του σχολείου επικοινώνησε επανειλημμένως με το σωματείο του ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να συνδράμουν με στόχο να σταματήσει το φαινόμενο. Η διεύθυνση αναγκάστηκε να λάβει μέτρα φύλαξης του σχολείου, τοποθετώντας κλειδαριές, οι οποίες όμως δεν είναι αρκετές για να αποτρέψουν αυτούς οι οποίοι την «βρίσκουν» με το να γράφουν ναζιστικά και φασιστικά συνθήματα στους τοίχους, από το να εισέρχονται στο σχολείο, απλά σπάζοντας την κλειδαριά. 

Η Α’ Τεχνική Σχολή, είναι από τα πρώτα σχολεία που λειτούργησαν στη Λευκωσία, με ιστορία δεκαετιών.


Επιστροφή
στην αρχή