Τι είπε ο Ανδρέας Γεωργίου για τον τσακωμό του με τον Τότσικα;

BUZZLIFE /PEOPLE
Πολλά έχουν ακουστεί στο παρελθόν για τις σχέσεις του Ανδρέα Γεωργίου με τον Αποστόλη Τότσικα στα παρασκήνια του Μπρούσκο.

Ο Ανδρέας Γεωργίου λοιπόν πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που θέλουν τους ηθοποιούς να έχουν τσακωθεί. «Κάθε οικογένεια έχει τις διαφωνίες και τους καβγάδες της. Έτσι συνέβη και στο Μπρούσκο. Το «πλακωθήκαμε» είναι τραβηγμένο σενάριο. Σημαίνει ότι παίξαμε ξύλο. Όχι, ξύλο με τον Αποστόλη δεν παίξαμε», αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Down Town και στη Φανή Πλατσατούρα.

Φρόντισε όμως να διευκρινίσει τι ακριβώς είχε συμβεί και υπήρξε τσακωμός. «Με τα αδέλφια μου τσακωνόμαστε δυο φορές την εβδομάδα, με τον Αποστόλη θα τσακωθώ μια φορά το χρόνο. Γνωριζόμαστε δέκα χρόνια και τώρα υπήρξε πράγματι μια διαφωνία και μια ένταση λόγω των ημερών που τον χρειαζόμουν στην Κύπρο για τα γυρίσματα, αλλά όλο αυτό πήρε μια διάσταση που δεν καταλαβαίνω. Μου μετέφεραν ότι γράφτηκε πως πλακωθήκαμε για τα λεφτά. Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Προφανώς οι δημοσιογράφοι το σκέφτηκαν αυτό επειδή δεν έχει γραφτεί πουθενά το όνομα του Αποστόλη για τις νέες σειρές που ετοιμάζω», επεσήμανε για να λυθούν παρεξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

Ιστορικές ατάκες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

BUZZLIFE , 29.05.2017

BUZZLIFE

Οι πιο γελοίες αγορές που έχουν κάνει διάσημοι

BUZZLIFE , 29.05.2017

BUZZLIFE

Η φωτογραφία της Έλσας Αναστασιάδη που σύγχυσε -ποια η αντίδρασή της

BUZZLIFE , 29.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή