Τι αλλάζει στην πολιτική της για τις αποσκευές η Ryanair

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από 15 Ιανουαρίου η χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται χωρίς χρέωση στο χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους.

Με μια μικρή καθυστέρηση θα ξεκινήσει τη νέα πολιτική αποσκευών της η Ryanair, μεταφέροντας χρονικά το ξεκίνημά της ως τις 15 Ιανουαρίου 2018, ούτως ώστε να επιτρέψει στους επιβάτες της να προσαρμοστούν με τις προωθούμενες αλλαγές, ειδικότερα κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η αεροπορική εταιρεία, οι αλλαγές στην πολιτική αποσκευών σε όλες τις πτήσεις της είναι οι εξής:

-Από 6 Σεπτεμβρίου 2017:

Α.Η τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή μειώθηκε από 35€ σε 25€
Β. Το όριο αποσκευών αυξήθηκε από 15 κιλά σε 20 κιλά για όλες τις αποσκευές

-Από 15 Ιανουαρίου 2018:

Α. Μόνο οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των Plus, FlexiPlus&FamilyPlus) θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Β. Οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης) θα μπορούν να μεταφέρουν τη μικρότερη χειραποσκευή τους (τσάντα χειρός) στην καμπίνα του αεροσκάφους, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους.


Επιστροφή
στην αρχή