Θρίαμβος με εξάρα για την Barcelona FA - Έτοιμη να πετάξει στους «32»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H πρωταθλήτρια Κύπρου έκανε το 2/2 στο γυναικείο Champions League και της αρκεί ένας βαθμός στον τρίτο αγώνα του ομίλου για την ιστορική πρόκριση!

Τεράστια νίκη που την φέρνει ένα βήμα από την πρόκριση στις 32 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης πέτυχε η Barcelona FA!

Η πρωταθλήτρια Κύπρου, που συμμετέχει για πρώτη φορά στο Women's Champions League, τρεις μέρες μετά την ιδανική πρεμιέρα της (2-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας) έκανε το δύο στα δύο στον προκριματικό όμιλο που διεξάγεται στη Σλοβενία, καθώς διέλυσε με 6-0 την πρωταθλήτρια της χώρας, Ολίμπια Λιουμπλιάνα!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Barcelona FA πέτυχε όλα της τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο: από δύο πέτυχαν οι Χέις (48', 67') και Φρίντα (50', 88'), ενώ από ένα σκόραραν οι Ακαφού (51') και Γεωργίου (74').

Η ομάδα μας έκανε έξι τους βαθμούς της, όσους έχει και η Μινσκ, κόντρα στην οποία θα διεκδικήσει την προσεχή Δευτέρα την πρωτιά του ομίλου και την ιστορική πρόκριση στη φάση των «32».

Πρέπει να σημειώσουμε πως το έκτο και τελευταίο γκολ της Barcelona FA κόντρα στις Σλοβένες ήταν σημαντικό, καθώς με αυτό ξεπέρασε τη διαφορά τερμάτων της Μινσκ (8-0 έναντι 7-0), έτσι η ομάδα μας αρκείται και με την ισοπαλία κόντρα στην ομάδα της Λευκορωσίας ώστε να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου!

Πάντως, ακόμη και στο ενδεχόμενο ήττας, η κυπριακή ομάδα μπορεί να προκριθεί, ως μία από τις δύο καλύτερες δεύτερες των δέκα ομίλων.


Επιστροφή
στην αρχή