Θετικές ενδείξεις με Λαβόρδε: Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια στο οικονομικό!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Κολομβιανός εμφανίζεται πιο διαλλακτικός ως προς απαιτήσεις του, γεγονός που θεωρείται ως θετική ένδειξη στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών...

Μια πενταετία έχει συμπληρωθεί από τότε που ο Ρικάρντο Λαβόρδε τράβηξε γι' άλλες πολιτείες, αλλά όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει ποτέ δεν αρνήθηκαν στην Ανόρθωση πόσο ποθητή είναι η επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Εξάλλου η απόφαση για την απόκτηση του Kολομβιανού άσου είναι ειλημμένη στους κυανόλευκους, αλλά μέχρι πρότινος οι οικονομικές του απαιτήσεις φάνταζαν το μεγαλύτερο «αγκάθι» στον δρόμο για την μεγάλη επιστροφή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (σ.σ ζητούσε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 400 χιλιάδες).  

Το νεότερο που ισχύει και ίσως μετατοπίσει άμεσα τις όποιες εξελίξεις στην υπόθεση, είναι ότι έχει επέλθει σύγκλιση σε προφορικό επίπεδο στο οικονομικό και πλέον με τον ποδοσφαιριστή συζητιούνται τα περαιτέρω ζητήματα του συμβολαίου του.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και μένει να φανούν τα επόμενα βήματα, αν δηλαδή ο σύλλογος της Αμμοχώστου προχωρήσει σε ακόμα μια μεταγραφική υπέρβαση ή αν θα «σκαλώσει» το θέμα σε άλλα επιμέρους ζητήματα.

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή