Θέρετρο για Τούρκους αξιωματικούς στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ως χώροι φιλοξενίας ανώτερων Τούρκων αξιωματικών και των οικογενειών τους, χρησιμοποιούνται τρία ξενοδοχεία στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Ως χώροι φιλοξενίας ανώτερων Τούρκων αξιωματικών, αλλά και των οικογενειών τους που έρχονται να τους επισκεφθούν από την Τουρκία, χρησιμοποιούνται τρία ξενοδοχεία στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα ξενοδοχεία Lordos Etoile Apartments, Sandy Beach και Golden Plage. Το πρώτο είχε χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το 1974 από τους Τούρκους αξιωματικούς, ενώ τα άλλα δύο ανακαινίστηκαν στην πορεία.

Τα έργα στην περιοχή συνεχίστηκαν και όπως φαίνεται και από την πιο κάτω φωτογραφία, πλέον οι ομπρέλες έχουν διπλασιαστεί, ενώ τοποθετήθηκε φωτισμός στην παραλία.

Στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου απαγορεύεται η είσοδος τόσο σε Ελληνοκύπριους, όσο και σε Τουρκοκύπριους, ενώ η περιοχή ελέγχεται πλήρως από τον τουρκικό στρατό.

Ο επικεφαλής του ιστότοπου «Αμμόχωστος η πόλη μας» Παύλος Ιακώβου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους πιθανούς κινδύνους από τις τουρκικές κινήσεις.


Επιστροφή
στην αρχή