Θα πιάσει το κόλπο της Νότιας Κορέας;

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Οι παίκτες της χρησιμοποιήσαν διαφορετικούς αριθμούς φανέλας στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας, για να μην τους καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι!

Τα ανέκδοτα για τους Νοτιοκορεάτες (όπως και για τους Ιάπωνες και τους Κινέζους) είναι γνωστά και «παίζουν» σε κάθε Μουντιάλ. Είναι τόσο άγνωστοι στο ευρώ κοινό (για να μη θίξουμε πώς μας φαίνονται τα ονόματά τους), έχουν και κάποια κοινά χαρακτηριστικά στη φυσιογνωμία τους και καταλήγουν όλοι να μας φαίνονται ίδιοι.

Δεν είναι ανέκδοτο, όμως. Είναι μία πραγματικότητα που φαίνονται πως γνωρίζουν και αποδέχονται και οι ίδιοι. Και τη χρησιμοποιούν προς όφελός τους, αν κρίνουμε από αυτό που παραδέχτηκε πως έκανε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Νότιας Κορέας, Τάε Γιονγκ Σιν.

Είπε, λοιπόν, ότι χρησιμοποίησε διαφορετικούς αριθμούς φανέλας στους ποδοσφαιριστές του στα φιλικά προετοιμασίας του Μουντιάλ, αλλά και στην προετοιμασία του αγώνα με τη Σουηδία, με στόχο να μην τους καταλάβουν οι αντίπαλοι και να τους παραπλανήσουν!

Αν μη τι άλλο πρωτότυπο αυτό που σκέφτηκε ο κύριος Σιν, ο οποίος εξήγησε: «Χρησιμοποιήσαμε αυτήν την τακτική επειδή γνωρίζω ότι για τους Ευρωπαίους είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν τους Ασιάτες από το πρόσωπό τους».

Θα πιάσει, όμως, το κόλπο του; Θα μάθουμε την απάντηση το απόγευμα, καθώς στις 15.00 η Νότια Κορέα κάνει πρεμιέρα στο Μουντιάλ κόντρα στη Σουηδία. Στην Stoiximan θα βρείτε πάνω από 300 αγορές (και) για τον αγώνα αυτό. Η νίκη των Σουηδών δίνει 2.02, στο 3.15 είναι η ισοπαλία και η νίκη της Νότιας Κορέας δίνει 4.35.

Στο 2.30 θα βρείτε το GG! Νίκη της Σουηδίας και στα δύο ημίχρονα δίνει 6.50, ενώ γκολ της Νότιας Κορέας και στα δύο ημίχρονα δίνει 8.50! Σε ποιο ημίχρονο θα έχει περισσότερα γκολ; Στο πρώτο 3.25, στο δεύτερο 2.08, τα ίδια 2.95.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις επιλογές για το παιχνίδι αυτό από την Stoiximan.

Επόμενο άρθρο:


Επιστροφή
στην αρχή