Τεράστια κύματα «καταπίνουν» κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό (βίντεο)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Το σκάφος, με περισσότερους από 4.500 επιβάτες και 1.600 άτομα μέλη πληρώματος, αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο Νιου Τζέρσι λόγω της κακοκαιρίας.

Νέο οπτικό υλικό από το κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean που είχε πέσει σε τρικυμία στον Ατλαντικό, πλέοντας από το Νιου Τζέρσι στη Φλόριντα, είδε το φως της δημοσιότητας έναν χρόνο μετά, υπενθυμίζοντας την απίθανη εκείνη «αναμέτρηση» του σκάφους με τα κύματα.

Στο νέο βίντεο φαίνεται ένας επιβάτης να κοιτά έξω από το παράθυρο του σκάφους τα τεράστια κύματα- μέχρι που ένα κύμα «καταπίνει» εντελώς το πλοίο.

Το σκάφος, με περισσότερους από 4.500 επιβάτες και 1.600 άτομα μέλη πληρώματος, αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο Νιου Τζέρσι λόγω της κακοκαιρίας.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Reddit, ένας επιβάτης φαίνεται να ακουμπά στο παράθυρο και να λέει «μένουμε εδώ ελπίζοντας να μην πεθάνουμε» ενώ ο φίλος του λέει «Θεέ μου, είμαστε κάτω από το νερό!».

 

Τέσσερις επιβάτες είχαν τραυματιστεί στη θαλασσοταραχή ενώ το σκάφος είχε υποστεί ζημιές σε κάποιους από τους ανοιχτούς χώρους του.

Όπως γράφει η Daily Mail, η εταιρεία είχε αποζημιώσει πλήρως τους επιβάτες προσφέροντας και έκπτωση σε επόμενα ταξίδια τους.

Το ταξίδι υποτίθεται πως θα διαρκούσε μία εβδομάδα, με αφετηρία το Νιου Τζέρσι και στάσεις στη Φλόριντα και τις Μπαχάμες, αλλά ο καιρός είχε άλλες διαθέσεις.

kasdjkaj5

 

kasdjkaj4kasdjkaj3kasdjkaj2

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τέλος του πήγαινε - έλα ανακοίνωσε ο Άιντε

Πολίτης News, 13:34 (τελευταία ενημέρωση 13:34)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρή 33χρονη και το αγέννητο μωρό της στη Λεμεσό

Πολίτης News, 13:30 (τελευταία ενημέρωση 13:30)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είκοσι τρεις νεκροί από επίθεση ενόπλων εναντίον Κοπτών στην Αίγυπτο

Πολίτης News, 13:26 (τελευταία ενημέρωση 13:26)

Επιστροφή
στην αρχή