Τέλος οι δημόσιες εμφανίσεις για τον πρίγκιπα Φίλιππο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ
Όπως έκανε γνωστό μέσω twitter o ανταποκριτής του BBC, αποφασίστηκε όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν πραγματοποιεί πλέον δημόσιες εμφανίσεις

Όπως έκανε γνωστό μέσω twitter o ανταποκριτής του BBC, αποφασίστηκε όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν πραγματοποιεί πλέον δημόσιες εμφανίσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Μπάκιγχαμ, η απόφαση λήφθηκε από τον ίδιο τον Φίλιππο, την οποία στήριξε και η σύζυγός του, βασίλισσα Ελισάβετ. 

Το τέλος των δημόσιων εμφανίσεων του δούκα του Εδιμβούργου, που τον ερχόμενο μήνα θα κλείσει τα 96, θα ισχύσει και επίσημα από το ερχόμενο φθινόπωρο. 

Ο σύζυγος της Ελισάβετ, είναι επικεφαλής 780 οργανώσεων, ενώ το 2016 μέτρησε συνολικά 110 μέρες συναντήσεων και υποχρεωτικών παρουσιάσεων σε εκδηλώσεις. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής των οργανώσεων, ωστόσο δεν θα έχει ενεργό ρόλο στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται. 

Νωρίτερα, η είδηση της σύγκλισης έκτακτης συνέλευσης στο βασιλικό ανάκτορο, πυροδότησε τις φήμες για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, κάτι που ωστόσο έσπευσε άμεσα να διαψεύσει ο ανταποκριτής του BBC, αλλά και μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ:

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ερντογάν: Νέα ώθηση στις σχέσεις με Τουρκία θέλει να δώσει η ΕΕ

Πολίτης News, 16:19 (τελευταία ενημέρωση 16:19)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνοιξε και φέτος τις πύλες του στην Αθήνα το Erotica Art Festival

Πολίτης News, 15:50 (τελευταία ενημέρωση 15:50)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύνοδο των G7: Δέσμευση από όλους, πλην των ΗΠΑ

Πολίτης News, 15:43 (τελευταία ενημέρωση 15:43)

Επιστροφή
στην αρχή