Τέιλορ Σουίφτ: πόλεμος δισκογραφικών για το επόμενο συμβόλαιο

BUZZLIFE /PEOPLE

H Τέιλορ Σουίφτ συχνά λαμβάνει θέση στη λίστα του Forbes για τα εισοδήματά της -αναμενόμενα οι δισκογραφικές τη διεκδικούν

H Τέιλορ Σουίφτ θεωρείται η πιο εμπορική καλλιτέχνις της γενιάς της, καθώς το Reputation Tour είναι η πρώτη περιοδεία από γυναίκα τραγουδίστρια στην Αμερική με τις πωλήσεις να είναι στα ύψη και η κάθε συναυλία… sold out. Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε πάλι η Σουίφτ με την περιοδεία της με τίτλο «1989», η οποία συγκέντρωσε 181,5 εκατ. δολάρια το 2015.

Η τελευταία της περιοδεία έχει συγκεντρώσει 191,1 εκατ. δολάρια. Δηλαδή 7 εκατ. ανά συναυλία, ενώ 1,5 εκατ. Αμερικανοί έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής την Σουίφτ. Το συμβόλαιο της pop star με την «Big Machine Records» αναμένεται να λήξει τον Νοέμβριο και σύμφωνα με τα ξένα Μέσα είναι πιθανόν να ξεσπάσει ένας «πόλεμος» εκατομμυρίων μεταξύ των δισκογραφικών που θα διεκδικήσουν στις τάξεις τους την Taylor. Αξίζει να αναφερθεί πως τo άλμπουμ της «Reputation» πούλησε 1.2 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη μόλις εβδομάδα της κυκλοφορίας του το 2017. Ενώ τα κατεβάσματα από το διαδίκτυο ήταν τόσο μαζικά που… έριξαν ακόμα και το itunes της Apple.


Επιστροφή
στην αρχή