Ταραγόνα 2018: Αποκλεισμοί στο τζούντο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΤΖΟΥΝΤΟ

Δεν άντεξαν και πολύ ώρα πάνω στο ταπί οι Κύπριοι αθλητές στην πρεμιέρα τους στο τζούντο, στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες

Δεν άντεξαν και πολύ ώρα πάνω στο ταπί οι Κύπριοι αθλητές στην πρεμιέρα τους στο τζούντο, στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες, αφού και οι δύο αποκλείστηκαν με ιππόν.

Η Βασιλική Κούρρη, στην κατηγορία 48κ., άντεξε 8 δευτερόλεπτα απέναντι στην Ιταλίδα Φραντσέσκα Μιλάνι, ενώ στα 40 δεύτερα κρίθηκε ο αγώνας του Χρίστου Τρικωμίτη (-66κ.) κόντρα στον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Αμπντελαάλ.

Από τη στιγμή που οι αντίπαλοι των δύο αθλητών μας προχώρησαν με νίκες, τους δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία, τον γνωστό repechage. Ωστόσο, και στο δεύτερό τους αγώνα έχασαν με ιππόν! Η Κούρρη από τη Σλοβένα Μαρούσα Στάνγκαρ και ο Τρικωμίτης από τον Τούρκο Σινάν Σαντάλ.

Σε ό,τι αφορά τις κυπριακές συμμετοχές του τζούντο την Πέμπτη 28/6/18, θα είναι τρεις.

Στις 11:16, στην κατηγορία -81κ. ο Άριστος Μιχαηλίδης θα αντιμετωπίσει τον Ελλαδίτη Αλέξιο Ντανατσίδη.

Στις 11:48 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Ρούντολφ Κουρτίδη (-73κ.) απέναντι στον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Μοχιελντίν, ενώ στις 12:12 θ’ αγωνιστεί ο Γεώργιος Κρουσανιωτάκης (-90κ.) με τον Λιβανέζο Νασίφ Ελίας.

Στόχος είναι να προχωρήσουν όσο μακρύτερα γίνεται στο τουρνουά και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται για διεθνείς εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο.


Επιστροφή
στην αρχή