Τα λένε για τον Κούσουλο Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Από τους ερυθρόλευκους αυτό που τονίζεται είναι πως όποιος θέλει να κάνει δικό του τον Κούσουλο, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη

Το πιο «καυτό» όνομα Κύπριου ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε είναι αυτό του Γιάννη Κούσουλου.

Ο νεαρός αλλά κατασταλαγμένος μεσοαμυντικός της Νέας Σαλαμίνας αποτελεί στόχο αρκετών μεγάλων ομάδων και τις τελευταίες μέρες αυτή που φέρεται να επιδεικνύει το εντονότερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Ομόνοια.

Βεβαίως, από τους ερυθρόλευκους αυτό που τονίζεται είναι πως όποιος θέλει να κάνει δικό του τον Κούσουλο, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η προσφυγική ομάδα θα απαιτήσει τουλάχιστον 200.000 ευρώ για την παραχώρηση του 22χρονου.

Το νεότερο που προκύπτει στην όλη υπόθεση είναι η συνάντηση που προγραμματίζεται ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και το τριφύλλι.

Οι δύο πλευρές θα τα πουν σε επίσημο επίπεδο εντός της εβδομάδας και δεν αποκλείεται η Ομόνοια να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του διεθνούς -και με την Ανδρών, πλέον- ποδοσφαιριστή.

Εφόσον επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον των πρασίνων, η ομάδα της Αμμοχώστου θα εξετάσει την πρόταση που θα έχει στα χέρια της και θα αποφασίσει αναλόγως.


Επιστροφή
στην αρχή