Τα γραφεία της TESCO στο Λονδίνο επισκέφθηκε η ΑΛΦΑΜΕΓΑ

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε απολογισμός της έως σήμερα συνεργασίας, ανταλλαγή απόψεων σχετικά με θέματα τεχνογνωσίας

Επίσκεψη στα Κεντρικά Γραφεία της Tesco στο Λονδίνο πραγματοποίησαν μέλη της διευθυντικής ομάδας και στελέχη των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. H συνεργασία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με την TESCO, μια από τις τρεις μεγαλύτερες αλυσίδες υπεραγορών στον κόσμο, ξεκίνησε το 2013, όπου και ανέλαβαν την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της αλυσίδας στην κυπριακή αγορά.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος, Ανδρέας Παπαέλληνας, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ, Γιώργος Θεοδότου, η Εμπορική Διευθύντρια, Νίκη Ευθυμίου και η Brand Manager της Tesco, Αφροδίτη Λεωνίδου και εκ μέρους της TESCO Richard Stratton, Head of Export, Wholesale, Melanie Talbot, Business Development Manager, Wholesale και John Constantinou, Head of International Brand & Marketing.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε απολογισμός της έως σήμερα συνεργασίας, ανταλλαγή απόψεων σχετικά με θέματα τεχνογνωσίας, μάρκετινγκ και στρατηγικής, ενώ συζητήθηκαν και οι προοπτικές αναβάθμισης της συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Μπορείς να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών

Πολίτης News, 25.05.2017

ΑΓΟΡΑ

Αλλαντικά Creta Farms Εν Ελλάδι

Πολίτης News, 25.05.2017

ΑΓΟΡΑ

Kiehl’s και Debenhams "έτρεξαν" το δρόμο της κοινωνικής προσφοράς

Πολίτης News, 24.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή