Τα αρώματα Dolce & Gabbana στον όμιλο C.A.PAPAELLINAS

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο όμιλος C.A.PAPAELLINAS επιλέγει προσεκτικά καταξιωμένα brands και προϊόντα που δίνουν περισσότερες επιλογές ποιότητας στον καταναλωτή.

Η Beaute Prestige International (BPI), διαχειρίστρια εταιρεία των αρωμάτων και καλλυντικών Dolce & Gabbana, εμπιστεύθηκε τον όμιλο C.A.PAPAELLINAS για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της στην Κυπριακή αγορά. Με τη νέα σημαντική συνεργασία δυναμώνει σημαντικά η γκάμα προϊόντων του ομίλου στην κυπριακή αγορά.

Ο οίκος Docle & Gabbana πρωταγωνιστεί από το 1985 στην βιομηχανία της μόδας και των ειδών πολυτελείας. Ο έντονος ιταλικός του χαρακτήρας ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Η συλλογή αρωμάτων του οίκου είναι εξίσου επιτυχημένη, με πολλές διακρίσεις και διεθνή βραβεία. Οι σειρές The One, Light Blue, Pour Femme, Pour Homme και Dolce φέρνουν στους απαιτητικούς καταναλωτές τον αντισυμβατικό αλλά ταυτόχρονα αυθεντικό κόσμο των Dolce & Gabbana.Το 2017 τα αρώματα Light Blue Eau Intense και The One EDT έρχονται να εμπλουτίσουν τη συλλογή των Dolce & Gabbana και να προσφέρουν νέες αισθησιακές συγκινήσεις.

Ο όμιλος C.A.PAPAELLINAS επιλέγει προσεκτικά καταξιωμένα brands και προϊόντα που δίνουν περισσότερες επιλογές ποιότητας στον καταναλωτή και, πάνω απ’ όλα, κάνουν τη ζωή καλύτερη!

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Πρέσβειρα του Χρυσού Καφέ Λαϊκού η ζωγράφος Μαρία Αριστείδου

Πολίτης News, 27.04.2017

ΑΓΟΡΑ

Top Kinisis Travel: Κατάλογος 2017 - «30 Χρόνια ταξιδεύουμε την Κύπρο»

Πολίτης News, 27.04.2017

ΑΓΟΡΑ

Καλωσορίζουμε την Evagarden στον όμορφο κόσμο των Perfect U!

Πολίτης News, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή