Τα «αποκαλυπτήρια» του νέου Εθνικού και ο ξεκάθαρος στόχος (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε απόλυτα οικογενειακό κλίμα και με υψηλές προσδοκίες πραγματοποίθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τα «αποκαλυπτήρια» του νέου Εθνικού...

Σε απόλυτα οικογενειακό κλίμα και με υψηλές προσδοκίες πραγματοποίθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (3/8) τα «αποκαλυπτήρια» του νέου Εθνικού ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας. 

Η ομάδα της Άχνας έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και το μήνυμα της απηχεί τη θέληση όλων όσων την στελεχώνουν αυτή τη χρονιά. 

Η επίσημη ενημέρωση:

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 3 Αυγούστου, η παρουσίαση της ομάδας μας για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο στην οικία του Προέδρου, κ. Κίκη Φιλίππου. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, χορηγοί και φίλοι του Σωματείου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε των κάθε ένα ξεχωριστά για την παρουσία και την στήριξη τους.

 Η φετινή χρονιά σίγουρα θα είναι διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια εδώ στο Δασάκι. Όμως με το κεφάλι ψηλά και με το πάθος που δείχνουν όλοι ανεξαιρέτως από το πρώτο λεπτό της έναρξης της προετοιμασίας δεν μπορούμε παρα μόνο να είμαστε αισιόδοξοι και περήφανοι για αυτή την νέα αρχή.

Η υπόσχεση όλων μας ήταν και θα είναι η επιστροφή της ομάδας μας εκεί όπου της αξίζει!

Μετά και την παρουσίαση, η ομάδα όπως είναι γνωστό, έχει μεταβεί στην Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της».

 


Επιστροφή
στην αρχή