Τα «ανέκδοτα» της Ειρήνης και του Βίκτωρα...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπαράθεση μεταξύ του Βίκτωρα Παπαδόπουλου και της Ειρήνης Χαραλαμπίδου που αντάλλαξαν κατηγορίες σε ιδιαίτερα έντονο ύφος

Αντιπαράθεση ξέσπασε χθες μεταξύ του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου Βίκτωρα Παπαδόπουλου και της εκπροσώπου Τύπου του επιτελείου του Σταύρου Μαλά Ειρήνης Χαραλαμπίδου. Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά της κ. Χαραλαμπίδου στο Facebook, η οποία χαρακτήρισε ως ανέκδοτο τις αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι η κυβέρνησή του οδήγησε σκάνδαλα στη δικαιοσύνη.

Απαντώντας ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος σημείωσε πως «Ανέκδοτο είναι η κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία με απόφαση δικαστηρίου κρίθηκε ως αναξιόπιστη, εμπαθής, με τάσεις εντυπωσιασμού, και χωρίς να έχει τίποτα ουσιαστικό να προσθέσει, να επικρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Ανέφερε ακόμη πως «Ο κυπριακός λαός γνωρίζει ότι αυτή την πενταετία, όχι μόνο δεν κουκουλώθηκε οποιοδήποτε σκάνδαλο, αλλά οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη όλες οι υποθέσεις, χωρίς καμιά συγκάλυψη, ενώ καταδικάστηκαν σε φυλάκιση άτομα, ανεξάρτητα σε ποιο χώρο ανήκαν».

Ωστόσο, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν άφησε ασχολίαστη την απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αναφέροντας ότι «Δεν μας εκπλήσσει ούτε το ύφος , ουτε το ήθος του κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου αυτό είναι πρόβλημα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στα πολιτικά επιχειρήματα απαντά  συνήθως με προσωπικές επιθέσεις και με fake news  και αυτό καταδεικνύει την αδυναμία να δώσει απαντήσεις».


Επιστροφή
στην αρχή