Τα αγωνιστικά νέα στο στρατόπεδο του Ερμή ενόψει ΑΠΟΕΛ (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Σημάδια σταθερότητας και αγωνιστικής διάρκειας, καλείται να φανερώσει την προσεχή Κυριακή (16/9, 20:00) ο Ερμής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ...

Σημάδια σταθερότητας και αγωνιστικής διάρκειας, καλείται να φανερώσει την προσεχή Κυριακή (16/9, 20:00) ο Ερμής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που αποτελεί και το τρίτο εγχώριο εμπόδιο των «φτεροπόδαρων» στο «Αμμόχωστος» για το τρέχον πρωτάθλημα. 

Η φιλόδοξη ομάδα του Κώστα Καΐφα προέρχεται από τη σπουδαία σημασίας νίκη επί της Αλκής πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και κόντρα στους πρωταθλητές θα επιδιώξουν να πετύχουν την έκπληξη, ώστε να εδραιώσουν την παρουσία τους στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. 

Σε επίπεδο απουσιών ο Ερμής ίσως υποχρεωθεί να αντεπεξέλθει των απαιτήσεων χωρίς να έχει διαθέσιμους τους Μάριο Δημητρίου και Βλαδιμίρ Βολκόφ, οι οποίοι θεωρούνται αμφίβολοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση. 

«Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ την προσεχή Κυριακή. Όλοι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα με εξαίρεση τους Μάριο Δημητρίου και Βλαδιμίρ Βολκόφ οι οποίοι είναι αμφίβολοι για την ερχόμενη αναμέτρηση», ενημερώνει σχετικά ο Ερμής μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης της Τετάρτης (12/9). 


Επιστροφή
στην αρχή